85-vuotiasta teksasilaista maatalon isäntää JR Nicholsonia alkoi huimata kesken työnteon, ja hän soitti ambulanssin paikalle. Miestä lähdettiin viemään heti sairaalaan tutkittavaksi. Kun ambulanssi oli ajanut yli 30 kilometriä, ohiajava auto rupesi antamaan merkkejä, että ambulanssin tulee pysähtyä.

Tämä siitä syystä, että isännän neljä kuukautta aikaisemmin adoptoima Buddy-koira oli hypännyt ambulanssin kyytiin, auton ulkopuolelle, jossa se oli istunut koko matkan ajan.

Tällaista ei ollut ambulanssin väki eikä kukaan muukaan nähnyt aikaisemmin. Koira napattiin sisälle autoon, ja se pääsi vielä samana päivänä omistajansa kanssa turvallisesti kotiin.

Niin uskollinen on koira.

Lähde: Gosanangelo.com

Jokainen kantakoon vastuun omista teoistaan.

17-vuotias Kane Zipperman julkaisi Twitterissä entisen tyttöystävänsä kanssa käydyn keskustelun. Tyttöystävä oli pettänyt Kanea tämän parhaan kaverin kanssa. “Parhaasta kaverista” tuli varmaan myös entinen…

Lähde: Kane Zipperman Twitter

Kannabis jakaa maailmaa kahtia. Toiset ovat sitä mieltä, että se tuhoaa elämän ja toiset taas sitä mieltä, että se voi parantaa elämänlaatua merkittävästi poistamalla stressiä ja paniikkikohtauksia, auttamalla migreeniin ja niin edelleen.

Se jakaa myös siinä mielessä maailmaa, että kannabis on tabu. Siitä ei saa puhua eikä ainakaan, jos on joskus kokeillut. Silti, moni on kokeillut. Yleensä sen puolesta puhutaan argumentillä, että alkoholi tekee enemmän tuhoa ja aiheuttaa väkivaltaa, kun taas kannabis rentouttaa. Sitten taas vastaäänet puoltavat sitä, että kannabis on huume, ja se tekee ihmisistä höttöä.

Mitä mieltä sinä olet?

Käsi ylös, kuka muistaa jopa tehneensä niitä itse?

Taskuelokuvahan on siis pieni kirja, jota nopeasti pläräämällä näkee lyhyen tarinan liikkuvan kuvan avulla. Videolla näkyvät hauskat pläräykset ovat japanilaisen Mou Hitotsu no Kenkyujon tekemiä.

Lapsi on terve, kun se leikkii. Nämä veljekset keksivät rakentaa korokkeen, jonka avulla he saivat maalipurkit ylähyllyltä. Ja sen jälkeen tehtävä olikin selvä – maalia kaikkialle.

Yllättävän kauan isällä kestää pokka torua lapsiaan, sillä noita naamoja katsellessa naurattaa väkisinkin.