Gregklassen on opiskellut huonekalusuunnittelua sekä hienopuusepänopintoja kiehtovissa paikoissa ympäri maailmaa, aina Californian punapuurannikolta pieneen saarikylään Ruotsissa. Hän on saanut oppinsa puusepäntyössä kahdelta puuseppämestarilta jotka ovat erikoistuneet huonekaluihin.

”Olen aviomies, isä ja taiteilija. Vaimoni ja kolme pientä lastani ovat ilon ja inspiraationi lähde. Löydän myös inspiraation suoraan oveni ulkopuolella avautuvasta kauniista maailmasta”

Tässä hieman esimakua Gregin töistä, jotka ovat kerrassaan upeita!

 

Greg Klassen design 11

Greg Klassen design 17

Greg Klassen design 1

Greg Klassen design 3

Greg Klassen design 4

Greg Klassen design 5

Greg Klassen design 6

Greg Klassen design 7

Greg Klassen design 13

Greg Klassen design 15

Greg Klassen design 20

Greg Klassen design 12

Greg Klassen design 23

Greg Klassen design 21

Lisää voit ihastella osoitteessa: gregklassen.bigcartel.com

Jos olet lapsena haaveillut omasta puumajasta ja haaveilet sellaisesta edelleenkin, tämä on sinua varten.

Tentsile-teltta on kuin riippumatto, jossa on katto. Teltta kiinnitetään puunrunkojen väliin siten, että se leijuu ilmassa. Teltan pohja on erittäin kestävää materiaali, ja sen sisältä löytyy mukitelineitä ja taskuja tavaroille.

Olisipa aika veikeää pötköttää tuollaisessa!

Ei kävele ötökät eikä mitkään muutkaan eläimet sisälle…

Eikä lumi jäädytä kankkuja!

Aika romanttista!

”Kerro tunnussana niin lasken rappuset.”

Koko kaveriporukka mukaan vaan!

Ei haittaa, vaikka maa on epätasainen ja kivikkoinen.

Kukkuu! Pääsenks mäki tänne?

Lähde: Tentsile

Pahinta, mitä elämässä voi tulla vastaan, on oman lapsen menettäminen. Terapeutti Brian Schreck pyrkii auttamaan vanhempia, jotka ovat joutuneet käymään läpi sen.

Hän tallentaa lapsen sydämen sykkeen ja tekee siitä kappaleen, jossa syke kuuluu taustalla. Musiikkiterapian tarkoitus on auttaa vanhempia käsittelemään surua, kun he ovat menettäneet rakkaimpansa. Lapsen henki ikään kuin elää kauniissa kappaleessa, ja se antaa voimia pahan olon keskellä.

Videolla Bennettin perhe menetti 14-vuotiaan Dylan-poikansa. He kertovat, miten kappale auttaa selviytymään. Vanhemmat kuuntelevat sen joka ikinen päivä.

Kyllä vain!

Parissa kuukaudessa tämä video on saanut jo yli 12 miljoonaa katselukertaa. Video kestää 33 sekuntia ja siinä on kani ja vadelmia. Mitä tämän puoliminuuttisen aikana sitten tapahtuu? Pieni suloinen pupu mussuttaa vadelmaa, ja sen suu näyttää olevan huulipunattu. Onhan se kieltämättä aika hellyyttävä.

Oman rakkaan lemmikin häviäminen on kova paikka. Päivät vierii, eikä lemmikistä kuulu mitään. Ahdistaa ja pelottaa. Ei voi tietää onko eläin kunnossa, vai onko se kenties jo menehtynyt.

22 kuukautta kadoksissa ollut Lily-koira löysi tiensä takaisin perheensä luokse. Videolla nähdään koskettava jälleennäkeminen lähes kahden vuoden erossaolon jälkeen.

Evästevalinnat