Priscilla ja Poppleton ovat possusisarukset Floridasta. Niillä on lähes 300 000 seuraajaa Instagramissa, eikä mikään ihme. Ovathan ne ehkä internetin suloisin possukaksikko.

Ne tykkäävät touhuta ja puuhata kaikenlaista. Omistaja ottaa possut joka paikkaan mukaan, mihin vain ikinä meneekään – rannalle, baseballpeliin tai vaikkapa kouluun. Ovathan ne osa perhettä. Possuilla on tietysti myös aina menoihin sopiva vaatetus.

Priscillan ja Poppletonin huikeaa elämää voi seurata niiden Instagram-tililtä. Sinne omistaja päivittelee aina kaikkea kivaa ja suloista possuistansa.

Lähde: Instagram

Carlyksi nimetty koira haettiin löytöeläinkodista. Nyt oli sen aika saada hoitoa ja löytää koti. Sitä oltiin aikaisemmassa perheessä laiminlyöty ja se kärsi pahasta tulehduksesta silmissä ja ihossa. Turkki oli takkuinen, likainen ja kirppuinen, joten se ajeltiin lähes kokonaan pois.

Muutaman kuukausien hoitojen jälkeen Carlya ei ole uskoa samaksi koiraksi. Se adoptoitiin hyvään perheeseen, missä sille oli myös toinen koira leikkikaverina.

Carly ennen hoitoja ja neljä kuukautta hoitojen jälkeen:

Kuva: Youtube 

Elke Vogelsang on saksalainen ammattivalokuvaaja, joka ottaa mielettömiä kuvia kolmesta koirastaan. Hän tuo kuviin huumoria leikittelemällä eri kuvakulmilla ja asuilla. Elke on lahjakas valokuvaaja, sekä hänen koiransa Noodles, Scout ja Loli viihtyvät kameran edessä todella hyvin, mikä tekee näistä hauskoista kuvista mahdollisia.

My favourite artist is nature, which I try to imitate while adding my own personal view of life, the universe, and everything in between”, Elke kertoo sivuillaan.

Hänen upeita valokuviaan voi katsoa lisää Facebookista sekä hänen omilta kotisivuiltaan wieselblitz.de.

Lähde: Facebook

Viisivuotias Spangles on ihan tavallinen kissa, joka tykkää istua ikkunassa, tallustella ulkona, poseerata kameralle ja leikkiä perheen kahden koiran ja kissan kanssa. Syy, miksi Spanglesista tuli netissä kaikkien suosikki, on nuoren kollin silmät. Kissa nimittäin katsoo hieman kieroon. Mutta menoa se ei haittaa, sillä Spangles kuitenkin näkee hyvin molemmilla silmillään.

Spanglesilla on Facebookissa faneja jo yli 50 000. Ei ihme kyllä. Tuo pieni erityispiirre tekee siitä todella hellyyttävän näköisen. Katso vaikka.

Lähde: Spangles the Cross Eyed Kitty

Brasilialaiselle Rafael Mantessolle jäi avioeron jälkeen kotiin vain valkoiset seinät ja hänen koiransa, bullterrieri Jimmy Choo. Huonekalut ja kaikki muukin irtaimisto lähti menemään. Siitä sai alkunsa tämä kuvasarja.

Kuvittajana työskentelevä Rafael käyttää mallinaan parasta ystäväänsä. Eikä ihme. Koirat antavat parasta terapiaa ja läheisyyttä aina, mutta erityisesti silloin, kun elämä on mullin mallin.

Via Bored Panda