Ranskalainen firma NewWind esittelee uuden sukupolven tuulivoimaa. Tuuliturbiinit on tehty oikeiden puiden mittasuhteiden ja värien mukaisesti. Jokainen puu pystyy tuottamaan sähköä 3.1 KW, joten ”puita” pitäisi rakentaa useita ennen kuin niiden avulla pystyttäisiin lämmittämään esimerkiksi taloja.

Puut ovat 11 metriä korkeita, ja 8 metriä leveitä. Turbiineista ei kuulu laisinkaan ääntä, joten ne eivät häiritse ympäristöä.

Kauneudella on myös hintansa. Yhden puun valmistaminen maksaa noin 29,500€. Puita pystyy ihailemaan kaksi kuukautta Pariisin keskustassa, mutta firma suunnittelee jatkavansa toimintaa pysyvästi myös Ranskan ulkopuolella.

… syntyy upea tanssivideo. Pääroolissa esiintyy tietysti tytär, joka pomppii innokkaasti keinussaan. Isä videokuvasi tyttärensä touhuja, ja kun tämä kävi päiväunille, hän päätti katsoa, mitä videolta löytyy. Isä näki heti, että tässähän on kunnon tanssimuuvit menossa ja niinpä hän ryhtyi editointipuuhiin. Ja tulos on tässä.

Harrison Craig osallistui The Voice Australia -laulukilpailuun vuonna 2013. Hän asteli lavalle jännittyneenä mutta itsevarmana, ja voitti tuomarit puolelleen upealla lauluesityksellään. Laulu oli puhdasta ja kaunista. Kenelläkään ei ollut vielä siinä vaiheessa aavistusta siitä, että Harrison on kärsinyt koko elämänsä ajan änkytyksestä, ja häntä on kiusattu sen takia jo pitkään.

Kiusaajat solvasivat laulamista rakastavaa Harrisonia vuosia. He sanoivat, ettei hänestä koskaan tule menestyvää laulajaa änkytyksensä takia. He kuitenkin olivat väärässä. Harrison voitti The Voice -kilpailun, ja hänestä tuli sitä myötä tunnettu artisti.

Tiedättehän ne lapsille tarkoitetut keinut, joissa pysyy pienikin taapero suht turvallisesti kyydissä? Eikö olisikin mukava kokeilla vähän… Hypätä kyytiin ja ottaa vauhtia. Voisi nojata kivasti taaksepäin eikä tippuisi kyydistä.

No ei kannata kokeilla. Nimittäin homma voi päättyä näin.

1. Hei sori mä oon vähän myöhässä, koska totaaa…

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

Eihäs täs misis…

Siitä ei ole kauaa, kun tasmanialainen Sonia Singh julkaisi netissä kuvia Bratz-nukeista, joiden kasvot hän oli maalannut uudelleen. (Voit lukea jutun tästä.) Sonia osti nuket käytettynä, usein myös rikkinäisinä ja antoi niille sitten uuden elämä. Sekä hänen omat lapsensa että naapurin lapset innostuivat näistä söpöistä, tavallisen näköisistä pienistä nukeista. Ja sen jälkeen innostui myös koko maailma.