Suomi murskasi Venäjän toissapäivänä käydyssä ottelussa numeroin 3-1. Putinin ilme oli todellakin näkemisen arvoinen. Nyt myös Kaarle Kustaa on varautunut tappioon.

Tavallaan on ihan kiva, etteivät uutiset aina käsittele pelkästään ikäviä ja surullisia asioita; maailmassa kun on paljon hyvääkin. Huvittavaa taas sitten toisaalta on se, mikä milloinkin ylittää uutiskynnyksen. Esimerkiksi pulu jonkun pään päällä tai mies, joka pakotettiin syömään partaa, ovat ihan perusjuttuja.

Myöskin, kun uutisia puskee ulos jatkuvalla syötöllä, saattaa toimittajan keskittyminen herpaantua juuri sopivasti, jotta yleisö pääsee käsiksi meheviin kirjoitus- tai ajatusvirheisiin.

Tässä 24 mehevintä uutista ja uutismokaa.

1.

themetapicture.com

2.

7veg.com/en

3.

worldwideinterweb.com

4.

xaxor.com

5.

imgfave.com

6.

buzzfeed.com

7.

buzzfeed.com

8.

themetapicture.com

9.

joeydevilla.com

10.

dailypicksandflicks.com

11.

dailypicksandflicks.com

12.

collegehumor.com

13.

reddit.com

14.

dumpaday.com

15.

thechive.com

15.

dumpaday.com

16.

dumpaday.com

17.

dumpaday.com

18.

dumpaday.com

19.

reddit.com

20.

thechive.com

21.

epicfail.com

22.

failocracy.com

23.

epicfail.com

24.

reddit.com

Floridassa sijaitsee talo, joka on varmasti jokaisen lapsen unelma. Erikoisen näköinen talo on jäljennös Flintstones-piirretystä tutun Retu Kivisen talosta.  Talon arvo on 3milj. dollaria ja sen ensimmäinen omistaja oli Dick Clark. Tällä hetkellä talo on kaupan 3,25 miljoonan dollarin hintaan.

Talo on toteutettu mittatilaustyönä ja sen jokainen huone on tarkkaan harkittu.

Mitähän herkkua Flintstones – talon keittiössä kokkaillaan? Dinosauruksen munia vai mammuttipaistia?

Talon sijainti meren rannalla takaa kauniit näkymät yli meren.

Kuvat: quickmeme

Monet pitävät levynkansia taideteoksina. Klassisten älppäreiden kansia on myyty tuhansilla dollareilla, pelkästään kansitaiteensa vuoksi. Mutta entäs spektrin toinen laita? Halusimme kasata teille 25 kuvan listan levynkansista, jotka ovat niin huonoja ja outoja, että sana “taide” on niistä hyvin kaukana. Monet kannet listalla pistävät aidosti pohtimaan, että mikä voima tässä maailmassa voisi saada artistin katsomaan levynsä kantta ja ajattelemaan “kyllä, tämä on se kuva, jonka haluan näyttää sadoille tuhansille ihmisille”.

Aloitetaan!

1.


The Glitter Band! Ja levynkansi joka huutaa “Hei! – Meidän täytyy löytää uusi graafikko.”

2.


Mike Adkins näyttää tässä kuvassa sanovan: “Kiitos kyyhkystä, mutta mitä hittoa mä tällä nyt teen?”

3.


Luonnollinen kemia yhtyeen jäsenten välillä on hieno asia. Ainut asia, mikä kannesta puuttuu, on 100 000 dollarin lunnasvaatimus ja teksti “meillä on isoäitisi”.

4.


Steve Warrenin albumi “Reflection” – alkuperäinen nimi: “I will eat your soul.”

5.

MC-nimi “Pooh-man” on vallan mainio, kunhan et tee levynkantta, joka näyttää käännettynä täysin siltä, että sinut paskannetaan ulos jonkun pahaa-aavistamattoman neidin takapuolesta.


“Hei neiti, onko sinulla hetki aikaa jutella uudesta albumistani?”

6.


The Ministers Quartetin levyn nimi “Let me touch him”, tähän kuvaan yhdistettynä ei kuulosta niinkään pyynnötä – vaan vaatimukselta.

7.


Kuka sanoo, että saatanan palvomiseen tarvitaan mustat meikit ja niittivöitä? Nämä kaverit näyttävät mielestämme noin 30 000 kertaa pelottavammalta kuin pahimmat black metal -bändit.

8.


Pelottavat hiukset? -check
Vielä pelottavammat aurinkolasit? -check
Kolme pelokasta villakoiraa? -check
“Jep, taitaa olla levynkansi valmis!”

9.


Emme tiedä, mikä tässä kannessa on häiritsevintä. Täysin pastellipinkit lavasteet? Helmikaulakoru? Vai kenties tyhjä ja vienon pelokas katse artistin silmissä tämän nostaessa hameensa helmaa? Me emme aidosti tiedä.

10.


Tiedätte varmasti MTV:n “Sweet Sixteen” -ohjelman? Joo, kuvassa näkyvän Julien synttärit eivät päässeet kyseiseen ohjelmaan.

11.


Kukapa olisikaan parempi kertomaan, miten naisen tulisi elää kuin tämä vuonna 1922 syntynyt fundamentalistipastori. Levyllään Ira (kavereiden kesken “Ike”) kertoo mm. siitä, miten yksi suurimpia nautintoja, joita nainen voi tuntea, on miehensä talouden turvassa eläminen – muistaen oman paikkansa. Ikäviä uutisia Ike, pidimme gallupin kysyen “Haluatko tietää, mitä Ira North tekisi jos olisi nainen?” 498 ihmistä viidestäsadasta vastasi “en”.

12.


Olemme täysin varmoja, että tämä kaveri soittaa usein Uhrilampaat-elokuvan tunnaria huilullaan, ilman paitaa, kellarissaan – kaivon äärellä.

13.


“Rautanyrkkitekniikallani näytän teille – Jumalan voiman! KIIIAAAAIII”

14.


“Christian Crusaders” -bändi on toiminut inspiraationa monille hienoille artisteille, mukaanlukien Nickleback ja Justin Bieber. Hyvää työtä kaverit. Hyvää työtä…

15.


“Mutta oletko varma, että kannen ilme ei vanhene vuosien myötä?” Chico DeBarge kysyi huolissaan graafikoltaan. “Luota minuun Chico. Tämä kansi tulee näyttämään tuoreelta vielä 20 vuodenkin päästä!” Graafikko vastasi lisätessään keltaisia pisteitä syöksymään Chicon korvasta levyn kannessa.

16.


Tämä kansi on ajalta ennen Beatlesien imagovaihdosta “kuolleita vauvoja” -lookista “söpö poikabändi” -lookkiin.

17.


Huonoin. Annos. Ikinä.

18.


Voit olla varma, että R&B artisti aikoo pudottaa kovaa kamaa, kun tämän levynkannessa on kuva artistista istumassa pöntöllä kiperä ilme naamallaan. Rohkea nainen kyllä. Teeppä Rihanna perässä!

19.


Jollain tasolla tämä kansi on listan häiritsevin. Susimaskin, tupakkaholkin ja “night of love” -tekstin jälkeen tulevien neljän pisteen ja huutomerkin yhdistelmä on karmiva.

20.


Harmonikka – tuo Venäjän sähkökitara. Soita sitä hymyillen toveri, niin sinut ympäröi kuusi kaunotarta ja saat ilmaisen pyyhkeen! Da!

21.


Ainut tiedonjyvä, jonka onnistuimme kaivamaan tästä Richard&Willien albumista oli, että sen genreksi on määritelty “Non-Music”. Joskus on hyvä tuomita kirja kannen perusteella.

22.


Mietitkö, että kuka kuvassa on isä ja kuka on poika ja niin edelleen? Niin mekin. Ja niin miettii myös “Country Church” -bändi.

23.


Milliellä kävi tuuri siinä, että tämä albumi julkaistiin ennen kuvankäsittelyohjelmien ilmestymistä. Joku kekseliäs veijari voisi keksiä vaikka mitä muuta kannessa olevan kristallipallon tilalle. Levyltä löytyy loistavia kappaileita kuten: “This Girl Could Be Dangerous” ja “E.S.P.” (Extra Sexual Persuasion).

24.


Nancy Walkerin levyltä löytyy mm. huippubiisi “I’m gonna wash that man right outta my hair”. Mietimme, mihin kyseisen kappaleen nimi voisi viitata, mutta tulimme siihen tulokseen, että se voi viitata vain yhteen asiaan.

25.


Pieni vinkki Freddie, jos teet levyn, jonka nimi on “kaikki ystäväni ovat kuolleita”, kannattaa valita jokin muu levy-yhtiö kuin “Rainbow Records”. Hitusen liian pirtsakkaa suhteessa aihealueeseen Freddie, hitusen liian pirtsakkaa.

 

Tällä videolla ei yksinkertaisesti tapahdu mitään sen ihmeellisempää kuin vyötiäinen kerää pihalla lehtiä ja taustalla soi Michael Jacksonin hittibiisi Billie Jean. Mutta silti tämä video on saanut muutamassa päivässä yli 600 000 katselukertaa.

Tai siis totta kai on.

Vyötäinen kerää lehtiä Billie Jeanin tahtiin. Kamoon!