Pyörätuoliurheilija Aaron ”Wheelz” Fotheringham menee kokeilemaan kauan odotettua laskua rampilta alas, skeittari Bob Burnquistin kanssa. Tältä kaverilta ei tahdonvoimaa puutu, sillä hän yrittää monta kertaa uudestaan epäonnistumisien, kaatumisien sekä jopa hampaitten lähdön jälkeen.

Koirat ovat viisaita ja ne oppivat nopeasti uusia asioita. Niille on helppo opettaa erilaisia temppuja, tai vaikka esimerkiksi joogaa.

Tämä Chihuahua haluaa joogata, ja videolla nähdään miten se matkii tarkasti omistajansa liikkeitä.

Monelle autoilijalle on varmasti tuttu näky, kun autoa ajava ihminen käyttää matkapuhelintaan ajon aikana. Matkapuhelimen käyttö ajaessa on yksi eniten rikottu laki. Suurin osa kyseistä lakia rikkova kuski puhuu ajaessaan puhelimeen, mutta moni myös kirjoittaa tekstiviestejä tai selaa internetiä.

Videolla auton kojelautakamera tallensi tilanteen, kun huolimaton naiskuski sai aikaan vaarallisen näköisen kolarin käyttäessään matkapuhelinta ajaessaan.

Monet saattavat kuvitella, että Paavi ei tee vastenmielisiä asioita. Loppujen lopuksi kaikki ovat vain ihmisiä ja Paavikin saattaa välillä maistaa omaa räkäänsä.

Tällä videolla näet tekniikan, millä voi tehdä tempun salassa muilta tai ainakin melkein… Ovela kuvaaja sai nimittäin napattua tilanteen videolle.

Sirkus on yleensä paikasta toiseen liikkuva esitys, johon kuuluu akrobaatteja, jonglööreitä, taituroivia eläimiä kouluttajineen, klovneja ja muita viihdetaiteilijoita. Villeinä elävistä sirkuseläimistä monet, kuten juuri isot kissaeläimet, ovat aina kokeneimmillekin eläintenkesyttäjille vaarallisia.

Videolla nähdään raju tilanne, kun leijona hyökkää kouluttajiensa kimppuun. Onneksi tilannetta saadaan hieman rauhoitettua henkilökunnan ruiskuttaessa leijonien päälle vettä ja komentaessaan niitä kepeillä.