Nykyaikana kaikilla on älypuhelimet, emmekä pysty olemaan niistä erossa kovin helposti. Itsensä kanssa oleminen on monille vaikeaa. Nämä ihmiset kilpailevat siitä, kuka on rauhallisimmillaan yhdeksänkymmenen minuutin ajan. Juju on siinä, että tuona aikana ei saa käyttää puhelinta, tietokonetta, tai tehdä mitään muutakaan. Voittaja on se, jonka pulssi on kaikista tasaisin.

 

Kokeile olla ilman puhelinta edes yhden bussimatkan ajan. Katsele maisemia ja rauhoitu!

Carson Dean on kehitellyt tanssitekniikan, joka tekee juoksumatolla juoksemista erityisen mukavaa, mutta myös haastavaa. Tässä harjoitus vaatii hyvän kunnon lisäksi erinomaista tasapainoa ja kehonhallintaa.

Katso video ja kokeile tehdä ensi kerralla perässä!

Kuumalla säällä pieni tuulenvire iholla saa aikaan ihanan tunteen. Samoin ajatteli myös peura, joka päätti pistäytyä metsästä miehen farmille.

Maatilan omistaja ymmärsi heti mistä oli kyse, sillä hän otti lehtipuhaltimen käteensä ja tuuletti peuraa. Eläimen ilmeestä näkee, että se nautti tilanteesta kaikin siemauksin.

Tällä nuorella miehellä on tyyliä!

Moni muistaa varmasti koulusta ihastuksensa ja myös ensirakkautensa. Ihastuksen lähellä oleminen toi vatsanpohjalle perhosia ja pienen jännityksen. Nuori mies ei välittänyt muista, sillä hän omisti hetkensä luokan edessä suoraan nuorelle naiselle.

Lopputulosta katsoessa voimme todeta myös sen, että rohkea teko oli varmasti kaiken vaivan arvoinen. Myös luokan muut oppilaat ryhtyivät taputtamaan upealle muotokuvalle.

Herkät ja pienet tatuoinnit ovat ihania, sen todistaa meille täydellisesti korealainen tatuointitaiteilija Hongdam. Hänen tekemänsä taideteokset ovat osa kuin suoraan lyijykynästä ja siksi olemme ihastuneita niihin! Tässä kaksitoista kuvaa, jotka saavat tatuointikuumeen nousemaan.