Netissä miljoonia ihmisiä kummastuttanut ja järkyttänyt juttu miehestä, joka joutui pytonin suihin olikin valhetta.

Alunperin Twitteristä liikkeelle lähtenyt twiitti sai aikaan valtavan ilmiön, josta keskusteltiin eripuolilla maailmaa. Suomessakin useat sivustot uutisoivat kyseisestä onnettomuudesta.

Googlaamalla tulos selviää kuitenkin nopeasti, sillä tilanne oli sattunut jo kuukausia aiemmin Etelä-Afrikassa. Kuvassa esiintyvän pytonin mahassa ei välttämättä edes ole ihminen, sillä ruumiinavausta ei tiettävästi ole tehty.

Valokuvia on mukava ottaa, jotta hyvät muistot säilyisivät läpi elämän. Näissä kuvissa näet hauskoja tilanteita, jossa vauva ja isä poseeraavat kameralle samankaltaisilla ilmeillä.

On ihmeellistä kuinka noin nuori lapsi pystyy matkimaan isänsä ilmeitä näinkin hyvin. Ehkä lapsi on perinyt kuvauksellisuuden vanhemmiltaan.

Lähde: Reddit/Imgur

Tänä päivänä on trendikästä olla hyvässä kunnossa, syödä terveellisesti sekä ylipäätään elää terveellistä elämää. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan jaksa treenata kovasti, jolloin he saattavat käyttää kyseenalaisia keinoja päästäkseen “kovaan” kuntoon.

Videolla nähtävä mies on luultavasti pumpannut aineita kehoonsa, sillä näitä lihaksia ei todellakaan voi sanoa seksikkäiksi tai luonnollisen näköisiksi.

Silmä saattaa tietyissä tilanteissa tehdä kepposia. Tapa, jolla kuvia näkee riippuu myös erittäin paljon henkilön luonteesta. Tässä koosteessa näet kuvia, jotka eivät välttämättä ole sitä miltä aluksi näyttää.

Lähteet: Listcovery, Collegehumor, Imgur, Reddit

Mies huomasi upean luonnonilmiön kävellessään joen rantaa pitkin Pohjois-Dakotassa. Jäästä oli irronnut symmetrisen muotoinen pyöreä pala, joka pyöri hiljaa veden päällä. Miehen mukaan jääpalan halkaisija oli noin 17 metriä.

Hän ensin luuli kyseessä olevan jonkinlainen ihmisen tekemä luomus, mutta pian sai tietää muidenkin törmänneen vastaavanlaisiin tapauksiin. Kyseisen luonnonilmiön arvellaan johtuvan veden alla olevien pyörteitten seurauksena. Veden täytyy myös olla lämmintä ja jään ohutta, jotta jäästä voi irrota pelkän pyörteen voimalla pala.