Australialainen Vickie Liu kertoo olevansa amatöörileipuri ja ammattilaissyöjä. Hänen tekemänsä donitsit, keksit ja muut leivonnaiset ovat aivan uskomattoman söpöjä. Ne ottavat inspiraationsa muunmuassa piirroshahmoista ja Internet-kulttuurista, kuten hymiöistä. Osaisitko itse tehdä tällaisia? Tai mikä tärkeintä, raaskisitko edes puraista näin upeita makupaloja?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Olemme esitelleet teille monia uskomattomia huulimeikkejä, joiden tekemiseen täytyy olla varsinainen taiteilija. Usein herääkin ajatus, että niiden on pakko olla muokattuja kuvia.

Tässä on kuitenkin video, jossa tehdään valuvat kultaiset huulet valokuvausta varten ja sen katselu on erityisen tyydyttävää. Mikäli oma kosmetiikkavarastosi kaipaa täydennystä, katso myös hyödylliset alennuskoodit.

Jokainen ihminen on jossakin vaihessa nähnyt kiusaamista tai joutunut itse sen uhriksi. Kiusaaminen ei ole hyväksyttävää missään tilanteissa, sillä se voi pahimmillaan tuhota koko ihmisen elämän. Yhdysvalloissa noin 1/3 lapsista joutuu jossakin vaiheessa elämäänsä kiusatuiksi. Tärkeää on kuitenkin se, että ympärillä olevat ihmiset uskaltavat puuttua näihin ikäviin tilanteisiin.

Tällä videolla kaksi tyttöä kiusaa nuorempaa tyttöä. Ulkopuolisten ihmisten reaktiot ovat upeita, sillä he tarttuvat tilanteeseen ja tarjoavat kiusatulle turvaa ja seuraa. Pieni apu saattaa merkitä huonossa tilanteessa olevalle ihmiselle valtavan paljon.

Suuria positiviisia vaikutuksia olisi varmasti havaittavissa, kun jokainen ihminen kantaisi kortensa kekoon kiusaamista vastaan.

Huskyt ovat melko ahkeria ulvomaan. Se on niille keino kommunikoida ja välittää tunteita ihmiselle.

Kaikilla on joskus ollut sellainen fiilis, että nyt ei jaksaisi liikkua yhtään mihinkään. Ulos lähteminen varsinkin lapsena saattoi aiheuttaa suuria kiukkukohtauksia, kun ihana lepohetki tai leikki oli kesken.

Zeus-niminen husky rakastaa kylpyammetta ja se menee siihen aina, jotta omistaja laittaisi hanan päälle. Tällä kertaa koira ei kuitenkaan saanut ottaa kylpyä, sillä omistaja halusi viedä sen ulos. Tästä ideasta se ei pitänyt yhtään, jonka seurauksena alkoi todellinen ulina ja ulvonta.

Tiedätkö sen tunteen, kun suosikkibiisisi alkaa soimaan ja et kerta kaikkiaan voi olla vain paikallasi. Tällä hetkellä netissä leviää video, jossa mies tanssii rennon kesäkappaleen tahdissa uima-altaan äärellä.

Kesäisempää ja rennompaa fiilista saa etsiä!