Neljä vuodenaikaa ovat mieletön asia ja sen kuvaa hyvin tämä heinäkuun lopussa kuvattu video. Kokkolassa nähtiin raju raekuuro, jonka myötä maa peittyi melkein valkoiseksi. Vielä on kesää jäljellä!

Virginiassa Ashburnissa kuvattiin vaikuttava klippi ukkosesta. Hidastetulta videolta pystyy hienosti seuraamaan, miten valo halkaisee taivaan. Todellinen osoitus luontoäidin voimasta, jonka esityksiä katsellessa ihminen usein tuntee olonsa todella pieneksi.

Juhannus on keskikesän juhla, jolloin toivoo eniten koko vuodessa, että olisi hyvä sää. Sääennusteen mukaan tulevana viikonloppuna lämpöä riittää t-paitakeleihin asti, mutta sateisiin on silti varauduttava.

Luontovalokuvaaja Markus Kiili on kuvannut useita pysäyttäviä videoita revontulista. Hän lisää niihin klassista musiikkia saadakseen aikaan erittäin taianomaisen lopputuloksen. Tämä video on kuvattu Kuertunturilla, Äkäslompolossa. Pysähdy hetkeksi ja rentoudu kauniita maisemia katsellessa.

Valokuvaaja Shane Black irtisanoutui kahden ystävänsä kanssa kuuden vuoden työsuhteista ja päätti lähteä kuvaamaan luontoa. He matkustivat kaksi kuukautta ja ajoivat huikeat 20 000 kilometriä ympäri Yhdysvaltoja kuvaten luontoa ja sen liikettä ja elämää. Kaverukset ehtivät kulkea 32 osavaltion läpi ja vierailla 13 kansallispuistossa.

Shane kertoo seikkailunsa olleen upea, mutta haasteellinen, sillä hänen täytyi taistella koko ajan valoa vastaan. Aikataulu oli tiukka, ja hän joutui usein juoksemaan ulos minipakettiautostaan kameroineen kaikkineen, jotta hän ehti kuvata henkeäsalpaavia maisemia.

Mutta eipä ollut turha seikkailu tämäkään – kuvamateriaali on aivan käsittämättömän upeaa.