Aivoja pystyy huijaamaan erilaisilla kompakysymyksillä todella helposti. Tällä videolla näet, kuinka rakennustyömaalla esitetty kysymys saa miehen melkein raivostumaan. Osaatko sinä vastata siihen?

”Kun olin kuusivuotias, siskoni oli minua puolet nuorempi. Nyt olen 70-vuotias, kuinka vanha siskoni on?”

Joillakin ihmisillä on heti syntyessään rytmi veressä ja tätä taaperoa voisi pitää asiasta elävänä todisteena.

Vauva rakastaa salsa-musiikkia ja videolta on ihana seurata, kuinka tulinen rytmi vie taaperon mukanaan. Voisimme veikata, että tanssiharrastuksen aloittaminen saattaisi olla fiksu ajatus!

Ben Ellis työskentelee Nashvillessä sijaitsevassa koulussa ja hän on erityisen suosittu oppilaiden keskuudessa. Benillä todettiin kaikkien järkytykseksi agressiivinen syöpä, jonka seurauksena hänen oli lopetettava opettaminen ainakin joksikin aikaa.

Oppilaat halusivat piristää opettajaa, jonka seurauksena he keksivät mennä tämän pihalle. Opettaja ihmetteli, kun ulkoa kuului ääntä, jonka vuoksi hän avasi ikkunan ja jäi kuuntelemaan kyyneleet silmissä kaunista laulua.

Autoa ei saa ajaa päihtyneenä ja sitä varten on onneksi olemassa valppaita poliiseja, jotka varmistavat kansalaisten turvallisuuden liikenteessä. Tällä videolla näet, kuinka eräs lainvalvoja pysäytti miehen, joka paljastui nopeasti taikuriksi. Hän ei ollut ollenkaan humalassa, sillä taikatemput sujuivat sen verran näppärästi!

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun olemme läheisistämme niin ylpeitä, että kyynel meinaa väkisin puskea ulos silmäkulmasta. 2-vuotias Tyler ei voinut pidätellä tunteitaan, kun hänen isosiskonsa esitti pianolla kuuluisan Beethovenin säveltämän Moonlight Sonatan.

Esitys sujui hienosti ja teki pikkuveljeen varmasti lähtemättömän vaikutuksen.