Hollantilainen Ramon Bruin aloitti piirtämisen 9 vuotta sitten ja se on ollut hänen intohimonsa siitä lähtien. 31-vuotias taiteilija osaa myös maalata hyvin öljy-, sekä vesiväreillä.


Tämä poika oli perheineen matkalla Disneylandissa, kun vastaan käveli helinä-keijuksi pukeutunut nainen. Pojan reaktiota ei tarvitse sanoin kuvailla, sillä se säteilee iloa ja onnellissuutta.


Tämän elokuvan mainokseen ei ole käytetty hirvästi rahaa, sillä ohjaajat olivat saaneet loistavan idean yhdistää elokuva Chatrouletteen. Aluksi tyttö antaa olettaa, että aikoisi paljastaa rintansa, mutta hetken päästä kaikki muuttuu. Ihmisten reaktiot ovat hulvattomia ja osa säikähtää todenteolla.


Suomalaisen Stunfreaksteamin 40 metristä toteuttama hyppy on hämmästyttänyt ihmisiä netissä. Youtubeen lisätty video on kerännyt katselukertoja huimat 330 tuhatta kahdessa päivässä. Antti Pendikainen nimellä kulkeva henkilö on ennenkin hypännyt hulluja hyppyjä, mutta kaikista suorituksista tämä veti pisimmän korren.


Isä opetti pojalle, että jos joku lyö niin pitää lyödä takaisin. Leikki etenee ja molemmilla on hauskaa, vaikka välillä tunteet hieman kuumenevat.

Evästevalinnat