Roo-koira sai elämälleen vaikean ja epävarman alun. Se jätettiin kodittomien koirien kotiin jo pentuna jossa se lopetettaisiin pian jos kotia ei löytyisi. Vaikka Roo oli terve ja todella kiltti, sen mahollisuudet eivät näyttäneet hyvältä. Monissa vastaavissa laitoksissa nimittäin on enemmän koiria kuin kapasiteettia huolehtia niistä joten jonkin ajan päästä ne lopetetaan.

Roolla kuitenkin kävi satumainen onni!

Roo ei koskaan ollut asunut turvallisessa kodissa. Se ei koskaan ollut saanut leikkiä vapaana eikä sillä koskaan ollut ollut omaa lelua. Kaikki kuitenkin muuttui kun Brian Beker näki sen koirakodissa. Hän päätti adoptoida Roon ja antaa sille kaiken sen mitä sillä ei ollut aiemmin ollut. Nyt Roo elää ihanaa, turvallista elämää omistajansa kanssa.

Tällä videolla on taltioitu kun Roo viedään ensimmäistä kertaa lemmikkikauppaan jossa se saa valita itselleen minkä tahansa lelun se haluaa. On sydäntälämmittävää seurata, miten Roo tutkii lelutarjontaa pitkään ja hartaasti ennen päätöksensä tekoa. Tarkan pohdinnan ja tutkimisen jälkeen valinta kohdistuu suloiseen pehmosiiliin.

Tätä ihanaa videota voisi katsoa koko päivän uudestaan ja uudestaan!

Lähde: Newsner

Tarvitsetko tunnelmaa ja joulufiilistä, no kuunteleppas tämä ihana tulkinta!

Amira Willighagen omaa ikäisekseen poikkeuksellisen kypsän ja kauniin äänen. Tyttö osallistui vuonna 2013 X Factor -kilpailuun, josta hän nousi nopeasti kuuluisuuteen. Nyt nuori lahjakkuus käy keikoilla eri puolilla Eurooppaa ja laulaa parhaimmillaan yli kymmenille tuhansille ihmisille.

 

 

Vauvat oppivat suurimman osan liikkeistä, sanoista ja eleistä matkimalla, joten miksipä sitä ei välillä otettaisi myös oppeja vanhemmalta ja viisaammalta koiralta. Videolla koira tanssii, jotta se saisi herkkuja ja vauva on ilmeisesti myös ymmärtänyt, että työtä tekemällä saa itselleen etuja.

Katso hellyyttävä video yläpuolelta!

Erilaisuus on usein valitettavasti yhteiskunnassamme asia, jonka vuoksi sekä aikuiset, että lapset joutuvat kiusatuiksi. Elämä ilman erilaisuutta olisi todella tylsää ja kaikki päivät olisivat tasapaksuja. Siksi erilaisuus on asia, johon tulisi kannustaa ja rohkaista ihmisiä.

Tämä koskettava video puhuu puolestaan, joten ilman sen kummempia selostuksia suosittelemme katsomaan.

Peanut on noin vuoden ikäinen koira, joka oli hetki sitten vailla kotia. On surullista, että koiria hylätään kaduille sen vuoksi, että niiden hoitaminen käy liian raskaaksi. Koiran hankkiminen on asia, jota tulisi pohtia niin pitkään, että päätön on pitävä ja varma.

Kulkukoirissa ei siis yleensä ole mitään vikaa, vaikka usein sellainen näkökulma onkin ihmisten mielessä. Tällä videolla näemme ihanan kohtaamisen, jossa koira selvästi kiittää uutta omistajaansa, joka pelasti sen hädästä. Rakkauden määrää on vaikea kuvailla, joten suosittelemme katsomaan videon.