Helmikuun alussa Tanskalainen tv-kanava julkaisi videon missä Pentti Arajärvi katseli pitkään tanskalaisen kruununprinsessan rintoja.  Video on on levinnyt Youtuben välityksellä nopeasti ympäri maailmaa ja herätti suurta hupia katsojissa. Video on kerännyt lähes 100 000 katsojaa.

Tänään Tanskan televisio myönsi että video on muokattu ja on kasattu kahdesta videoklipistä. Tuijotuksen ja prinsessan vihaisen vilkaisun vällillä on oikeasti n. 8 minuttia

Tuore nettivideo Venäjältä havahduttaa netissä. Video on ilmeisesti autokameran tallentama.

Youtubeen ensimmäiseksi lisätyllä videolla näkyy kun Nissan Navara-merkkinen lava-auto lähtee liukkaalla ja lumisella tiellä kuljettajan käsistä, ja ajautuu vastaantulevien kaistalle kohtaloikkain seurauksin.

Auto osuu rekkaan kovalla vauhdilla ja käytännössä räjähtää. Onnettomuus sattui M-7 tiellä Omutischi kylän lähellä.

Vivaksen toimituksen tietojen mukaan autossa oli yksi henkilö, ja hän menehtyi.

Tulevana kesänä Espoon Luukin kartanon ulkoilualueella ensimmäistä kertaa järjestettävä Weekend Festival tuo tämänhetken dubstepin kärkinimen Skrillexin Suomeen. Skrillexin on tarkoitus heittää täysimittainen live-konsertti, joka tulee olemaan paljon suurempi niin visuaalisesti kuin tuotannollisestikkin, verrattuna Skrillexin viime kesän The Circuksen keikkaan.

Weekend Festival ei tule rajoittumaan pelkästään artistien ja DJ-esiintyjien keikkoihin, sillä festarialueelle on suunniteltu runsaasti erilaisia aktiviteetteja, sekä visuaalisia elementtejä jotka toimivat yhdessä luonnonläheisen ympäristön kanssa. Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy erikseen useita anniskelualueita.

Weekend Festival -liput tulevat myyntiin 12. maaliskuuta Tikettiin sekä Lippupisteeseen. Yhden päivän liput maksavat 59 euroa, ja kahden 79 euroa.

Weekend Festival järjestetään 17.-18. Elokuuta, Muista artistikiinnityksistä ilmoitetaan myöhemmin.


Lucy Lawless, Suomessa Xena-televisiosarjan tähtenä tunnettu näyttelijätär, on aloittanut oman taistelunsa luonnonsuojelun saralla. Joukko aktivisteja, Lawless mukanaan, on kiivennyt Shellin öljynporauslaiva Noble Discoverylle, jonka on tarkoitus matkata Etelämantereelle tekemään koeporauksia.

– Olen täällä tänään planeetan ja lasteni puolesta. Syvänmeren öljynporaus on jo riittävän pahaa, mutta uskaltautuminen Arktikselle menee liian pitkälle. En halua lasteni kasvavan maailmaan, jossa näitä ainutlaatuisia paikkoja ei ole jätetty koskemattomiksi ja jossa me tuhoamme jääkarhujen elinalueen viimeisten öljypisaroiden takia, Lawless kommentoi Shellin toimia.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Los Angeles Clippersin Blake Griffin on tunnettu räjähtävistä donkkauksistaan

Viime kaudella NBA:ssa vuoden tulokkaana palkittu, ja uskomattomista donkkauksistaan tunnettu Blake Griffin näytti jälleen urheilullisuuttaan donkkaamalla Oklahoma City Thunderin Kendrick Perkinsin yli uskomattomalla tavalla!

Tapahtuma sai välittömästi vuoden donkkauksen -tittelin, ja aiheutti uskomattoman viestivyöryn Twitterissä.

Jopa NBA:n parhaimmistoon kuuluva Lebron James sanoi Griffinin donkkia parhaaksi, jonka on ikinä nähnyt.

Evästevalinnat