Tiesitkö, että myös koirat kuorsaavat? Tämä on aikuisten mielestä melko arkipäiväinen tieto, mutta lapset ja erityisesti vauvat voivat pitää koko asiaa hirmu hauskana.

Perheeseen ilmestynyt vauva oli tykästynyt ranskanbulldoggiin, joka ei näyttänyt olevan moksiskaan uudesta tulokkaasta.

Vanhemmat huomasivat huvittavan tilanteen, kun vauva istui nukkuvan koiran vieressä. He päättivät tämän seurauksena ottaa esiin kameran ja kuvata huvittavan tilanteen videolle. Vauvan mielestä kuorsaava vauva oli todella hauska näky ja taapero ei voinut olla nauramatta.

Voit katsoa ihastuttavan videon alapuolelta:

Kanadassa Torontossa bisnestä pyörittävä kauppias ihmetteli inventaarion aikana mystisesti kadonneita suklaapatukoita. Mies epäili syypääksi kaupassa vierailevia lapsia, niinpä hän päätti asentaa valvontakameran, joka kuvasi karkkihyllyä.

Eikä kulunut kauaa, kun ensimmäinen rikollinen jäi kiinni.

Paul Kim omistaa Luke’s Grocery -nimisen kaupan, Huffington post kirjoittaa. Mies on pyörittänyt kioskia jo useiden vuosien ajan ilman ongelmia. Kaikista erikoisinta koko tilanteessa oli se, että näpistykset tapahtuivat aivan hänen silmiensä edessä.

Paulin tytär Cindy antaa vihjeen:

”Ne ovat todella suloisia, mutta ne ovat siltikin varastaneet meiltä melko paljon, joten haluaisimme tehdä siitä lopun,” Paulin tytär kertoo.

Koirat ja lapset tulevat yleisesti ottaen erinomaisesti toimeen keskenään, kunhan vanhemmat muistavat tarkkailla, ettei lapsi pääse kiusaamaan tai satuttamaan lemmikkiä. Tällä videolla näemme innoissaan olevan koiran, joka odottaa kuumeisesti tapaavansa perheen vastasyntyneen vauvan. Äiti pyytää koiraa olemaan varovainen ja koira tuntuu ymmärtävän tämän paremmin kuin hyvin.

Koira lähestyy vauvaa, jonka jälkeen se alkaa nuuhistelemaan ja nuolemaan ystäväänsä. Tilanne ei olisi voinut sujua paremmin ja tämän kaksikon välille kehittyy varmasti vahva ystävyysside.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Koirat ilahduttavat meitä lukemattomilla tavoilla, onneksi niiden omistajat kuvaavat tilanteet videolle ja jakavat ne myös meille. Mudd -niminen bulldoggi, joka osaa pitää omistajansa kanssa hauskaa.

Trampoliini ja koira ei äkkiseltään kuulosta luonnolliselta yhdistelmältä. Omistajat olivat kuitenkin huomanneet, että koira viihtyy erinomaisesti trampoliinin päällä, tämän seurauksena he päättivät kuvata hauskan videon koirastaan.

Videot on katsottu yli 6 miljoonaa kertaa ja se on tuottanut iloa lukemattomille ihmisille.

Voit katsoa tilanteen alapuolelta:

Muistan pienenä, kun vanhemmat lähtivät käymään kaupassa ja jäin sisäpuolelle odottamaan. Ovia ei kuitenkaan laitettu lukkoon, jotta pääsin halutessani ulos vilvoittelemaan. Koiria ei koskaan saisi jättää kuumana kesäpäivänä autoon, sillä ajoneuvon sisälämpötilat voivat nousta hengenvaarallisen korkeiksi. Koiran voikin ottaa mukaan odottamaan kaupan ulkopuolelle, mutta sitä ei tulisi jättää aurinkoisena päivänä autoon.

Tässä tapauksessa emme puhu sietämättömän kuumasta päivästä ja koirille ei siis aiheutunut minkäänlaista vaaraa. Autoon jääneet eläimet olivat kuitenkin todella turhautuneita, mutta ne olivat keksineet nerokkaan ratkaisun.

Katso alapuolelta, mitä koirat tekivät.