Aika ajoin sattuu tapauksia, jolloin autonkameralle tallentuu läheltä piti-tilanteita.

Tällä videolla ulkona riehuu kova tuuli, jonka seurauksena suuri rekka on kaatua kyljelleen. Onneksi tällä kertaa selvittiin vain säikähdyksellä.


Brasialiassa ihmisiä osataan pelästytellä toden teolla, joista muistutuksena on viime viikon ”pikkutyttö hississä” pila.

Tämän pilan ideana on, että arkussa oleva ”kuollut” ruumis putoaa ulos ja alkaa pelottelemaan hississä olevia henkilöitä. Luvassa on mitä hysteerisimpiä reaktioita ja paniikkia.

Säikähtäisitkö itse?


Välillä näkee tapauksia, kun ihmiset haluavat ottaa kaiken irti kaiuttimistaan. Tämä kaveri oli tuhlannut paljon euroja kaijuttimiensa hankkimiseen.

Videolla mies testaa kuinka paljon ääntä hänen laitteistostaan lähtee, jonka seurauksena tavarat ja hyllyt alkavat liikkua.

Faces of Meth eli metamfetamiinin kasvot on Oregonissa asuvan Bret Kingin luoma projekti, jonka tarkoituksena on varoittaa ihmisiä huumeiden käytön vaaroista.

Metamfetamiini eli alfametyylifenetyyliamiinia käytetään pääosin päihteenä ja lääkkeenä. Amfetamiinia käytetään yleensä suun kautta, nuuskaamalla tai suonensisäisesti.


Ihmiset saavat kaikenaikaa mitä hauskimpia ideoita viihdyttääkseen muita netissä.

Tällä videolla mies oli rakentanut suuren systeemin, jonka avulla hän sai käännettyä sanomalehden sivun. Projektin parissa kului varmasti useita tunteja, ellei jopa päiviä, joten toivottavasti mies on tyytyväinen lopputulokseen.

Evästevalinnat