Rihanna ja Katy Perry ovat huhun mukaan tekemässä yhdessä musiikkia. Tänään naiset ovat vahvistaneet tekevänsä yhdessä biisin, ehkä enemmänkin.

”Biisi on tulossa jonkin ajan päästä. En voi luvata, että se ilmestyisi juuri nyt, mutta tulossa se on.” – kertoo  Rihanna ja jatkaa ”että he yrittävät tehdä yhteistä biisiä koko ajan”. Hän myös  mainitsee Perryn yhdeksi lempiartisteistaan.

Teattereihin on saapumassa toukokuussa mestariohjaaja Tim Burtonin ja suositun näyttelijän Johnny Deppin uusin yhteistyön tulos – kulttitelevisiosarjaan perustuva vampyyrifantasiadraama Dark Shadows. Deppin esittämä 1700-luvulla elävä Barnabas Collins joutuu noidan kirouksen kohteeksi. Mies haudataan elävältä ja hän herää henkiin 1970-luvulla. Uuden trailerin perusteella Dark Shadowsissa tullaan näkemään Burtonin tyylille uskollisena myös Helena Bonham Carter.

Elokuva vaikuttaa yleiseltä visuaaliselta ilmeeltään taatulta Tim Burtonilta. Jäämmekin odottamaan innolla tulevaa elokuvaa, jonka trailerin voi katsoa alta.

Itävaltalainen laskuvarjohyppääjä, Felix Baumgartner, hyppäsi torstaina New Mexicon Roswellissa 20.9 kilometrin korkeudesta laskuvarjohypyn. Baumgartner nousi korkeuksiin 30 metrin pituisen heliumpallon avulla, paineistetun kapselin sisällä. Hän saavutti matkallaan maahan noin 570 kilometrin tuntinopeuden ja loppuen lopuksi matka kesti 8 minuuttia.

Hyppy itsessään oli vasta testihyppy Baumgartnerin oikeaa hyppyä varten. Hän tavoitteensa on rikkoa maailmanennätys korkeimmassa hypyssä, tavoite korkeus on 37 kilometrin korkeudessa! Tämänhetkinen ennätys on 31.38 kilometrissä.

Katso huimat kuvat hypystä tästä!

R’n’B supertähti Rihannalta on tulossa oma vaatemallisto, jota hän työstää maailman johtavien vaatesuunnittelijoiden kanssa. Hän on entuudestaan tehnyt yhteistyötä Armanin stylistien kanssa, mutta nyt hän haluaa keskittyä omaan vaatesuunnitteluun.

Näin Rihanna kommentoi asiaa: ”Minä todellakin pyrin itseninäköiseen linjaukseen. Haluan suunnitella. Työskentelen suunnittelijoiden kanssa, joita arvostan. Haluan ihmisten luottavan minuun, ennen kun sanon ’Ostakaa, koska se on minun.”

Suomalainen tankotanssija Oona Kivelä on voittanut International Pole Championships 2012 kisassa Ultimate Champion -tittelin. Oona kertoo voiton avaimena olleen kova treenaminen. Hän alotti voimistelun 9 vuotiaana ja jatkoi sitä 15 vuotta, mutta vuonna 2009 vieraillessaan New Yorkissa hän innostui tankotanssista.

Oona on kehittänyt oman tyylin ja vaikuttaa,  että mikään ei ole mahdotonta hänelle.

”Olen tehnyt tosi paljon töitä tämän teoksen eteen ja tämän treenin eteen, tämä on ehkä haastavin kisakoreografia joka minulla on koskaan ollut. Teoksessa sekoittui sekä taiteellisuus, että temput, ja tuntuu uskomattomalta, että sai tehtyä sen mitä treeneissä on treenattu pitkään”, Kivelä kertoo riemuissaan.

Katso kisavideo alta.