Kun rahaa on paljon on myös mahdollisuuksia toteuttaa jopa järjettömiltä tuntuvia unelmia. Marc Bell rakensi talostaan suuren pelihallin, jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet mistä voi vain haaveilla.

Videolla mies esittelee kartanonsa, jossa on muun muassa ”Star Trek” -elokuvateatteri ja ”Call of Duty” -pelihuone.

Kemiallinen reaktio on prosessi, jossa aineet muuttuvat toisiksi aineiksi ja yleensä sidoksia syntyy tai katkeaa. Reaktiossa atomi voi muuttua ioniksi, molekyylit voivat yhdistyä tai hajota tai molekyylien atomit voivat järjestyä uudestaan.

Videolla näet kun läpinäkyvä neste muuttuu yhtäkkiö täysin mustaksi. Mikäli käyt koulua niin ehdota, että kemian opettajasi tekee samanlaisen tempun luokassasi!

Muistatteko sen helmikuisen päivän (tai yön), kun sähköt katkesivat kesken Super Bowlin?

Yleisö ja pelaajat joutuivat istumaan pimeässä peräti 34 minuuttia. Hämmentyneet, jännittyneet ja kiukustuneet kasvot puhuivat ilmeillä, että miten nykymaailmassa voi tapahtua tällaista. Vieläpä kesken Super Bowlin! Twitter tukossa! Facebook-keskustelut mylläsivät! Katastrofi! Tästä puhutaan vielä lapsenlapsillekin!

Kyllähän semmoinen hämmentää. Kun hodarin makkara tippuu housuille, eikä siinä pimeässä näe pyyhkiä. Kun pitää istua ja odotella, että mitäs nyt.

Kuinka paljon sähköä voi upota yhteen stadioniin?

Perspektiiviä tähän antaa Texasin osavaltiossa Arlingtonissa sijaitseva Cowboys Stadium, joka käyttää enemmän sähköä kuin Afrikan länsirannikolla sijaitseva maa nimeltä Liberia. Siis koko maa. Maa, jossa asuu noin neljä miljoonaa ihmistä. Maa, jossa vain yhdellä (1) prosentilla kaupungin väestöstä on sähköt – maaseudulla ei kenelläkään.

Cowboys Stadiumilla on avautuva katto, maailman neljänneksi suurin teräväpiirtonäyttö, ja se vetää sisälleen 105 000 ihmistä. Näistä 80 000 mahtuu istumaan. Mukavasti.

Lähde: foreignpolicy

Talvella perheen kanssa on mukava askarrella erilaisia asioita lumesta ja jäästä. Tässä kuvakoosteessa näet hienon iglun, jonka perhe rakensi erivärisistä jääpaloista.

Jääpalat tehtiin kaatamalla satoihin maitokannuihin vettä ja vesiväriä. Tämän jälkeen odotettiin että vesi oli jäätynyt, jonka jälkeen palat jäädytettiin kiinni toisiinsa. Projekti kesti varmasti melko kauan, mutta voimme lyödä vetoa että se oli varmasti vaivansa väärti.


Lähde: Slowrobot

Parkour on monelle mieluinen liikuntaharrastus. Siinä pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta A paikkaan B. Parkourissa pyritään innovatiiviseen ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen.

Videolla miehellä oli aurinkolaiseihin kiinnitetty kamera, jonka tallentaa videota samanlaiseksi kuvaksi mitä parkouraaja itse näkee. Suurien loikkien sekä korkeiden paikkojen ansiosta tämä video saa pääsi pyörälle!