Caras Ionut on romanialainen valokuvaaja, joka innostui kuvanmuokkauksesta noin 7 vuotta sitten. Ahkera harjoittelu on ollut kuitenkin kaiken vaivan arvoista, sillä miehen teokset ovat todella upeita.

24 vuotta merimiehenä toiminut Caras muokkaa monista kuvista luontoaiheisia, sillä se on lähellä miehen sydäntä.

“16. kesäkuuta 2001 päätin alkaa tuoda unissani näkemiäni asioita muiden ihmiset tietoisuuteen photoshopin avulla”

Katso lisää kuvia taiteilijan kotisivulta: carasdesign.com

Ja Facebookista: facebook.com/pages/Caras-Ionut

Valokuvauksessa maltti on valttia. On myös tärkeää, että osuu paikalle juuri oikeaan aikaan. Tässä kuvakoosteessa näet Euroopan valokuvauskilpailun parhaimpia otoksia, joita katsoessa silmä lepää.

Kuvat eivät kaipaa selityksiä, sillä ne puhuvat tarpeeksi puolestaan. Niin kuin sanonta kuuluu: “Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”, pitää tässä tapauksessa hyvin paikkansa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Kuvat: All Over Press & WENN

Jokainen ihminen ainakin yrittää näyttää tyylikkäältä, mutta kun tyylitajuja on erilaisia ja niin syntyy myös hieman silmäänpistäviä kampauksia.

Kuka tietää, ehkä nämä ihmiset halusivat kuitenkin vain tuunata hiuksensa halloweeniä varten.

Ihmisillä on usein asenne, että taidetta voi nähdä vain gallerioissa. Nyt kuitenkin ihmiset ovat alkaneet kiinnittämään huomiota uskomattoman hienoihin katutaidemaalauksiin.

Katutaide saa hymyn nousemaan ihmisten huulille ja se on lähempänä tavallisia ihmisiä kuin gallerioissa esillä olevat maalaukset.

Katutaiteesta kiistellään onko se laitonta vai laillista, mutta onhan tällaisia teoksia mukavampi katsella kuin harmaita betoniseiniä.

Tässä kuvakoosteessa on luotu upeita teoksia, jotka näyttävät kuin ne olisivat heränneet eloon.

Lähde: Barcroft Media / All Over Press

Monen miehen unelmana on ajaa jonakin päivänä tehokkaalla urheiluautolla. Nyt tarjolla on kuitenkin toinen mahdollisuus, sillä rikkaat voivat ostaa Lamborghini Aventadorin pienoismallin 200.000 punnalla eli 233.885 eurolla.

Auto on rakennettu hiilikuidusta ja sitä peittää paksu kultakerros, suunnitellun toteutti Robert Gülpen. Auto on tällä hetkellä esillä Dubaissa.

Kuvat: All Over Press