Usein näkee koirien kiintyvän omistaajansa niin kovasti, että ne tarkkailevat omistajan jokaista liikettä, eivätkä päästä ihimisystäväänsä silmistään. Mutta kuinka usein olet nähnyt pingviinin käyttäytyvän näin?

Videolta näkyy, kuinka söpöäkin söpömpi pingviini kiintyy hoitajaansa ja seuraa uskollisesti omistajansa perässä.

Erityisesti kaikki miehet, nyt katseet tänne ja heti. Netissä leviää nuoren 12-vuotiaan pojan viisas kirjoitus siitä, kuinka ymmärtää naisia. Tai ei tämä mikään kirjoitus ole vaan kokonainen kirja. Ota muistiinpanovälineet esille ja lue tarkkaan nämä viisaat sanat. Lapsen suusta tulee totuus.

Tässä se on – jokaisen miehen Raamattu.

Miten ymmärtää naisia? Nyt se alkaa…

… ja nyt se loppuu.

Faktaa joka sana.

Lähde: elitedaily.com

Preeriakoirat ovat maan alla asustavia jyrsijöitä. Nyt eräs preeriakoira oli jäänyt jumiin maassa olevaan koloon.

Pariskunta näki pulassa olevan jyrsijän ja auttoivat sen pois kolosta. Se oli melko tiukasti keskivartalostaan kiinni, eikä se luultavasti olisi päässyt omin avuin sieltä pois.

Nelisormimangusti on Kalaharissa, eteläisessä Afrikassa elävä mangustilaji. Se on yksi tunnetuimmista mangustilajeista.

Tämä suloinen nelisormimangusti yrittää kovasti taistella nukahtamista vastaan. Se koittaa skarpata valokuvaavien turistien edessä, mutta silmät painuvat väkisin kiinni.

Ensin mangusti vähän kaatuilee ja nuokkuu, jonka jälkeen se luovuttaa. Se antaa pään painua alas ja unen ottaa vallan.

Yleensä kaloista puhutaan kohtuullisen aivottomina otuksina, jotka eivät tunne kipua ja jotka eivät tajua hirveästi mistään mitään.

Mutta mikä tämä sitten on?

Se on flowerhorn-nimellä kulkeva kala, joka haluaa läheisyyttää henkilöltä, joka sitä ruokkii, mutta puree kuin piraija kaikkia muita. Ihmeellistä.