Joskus tavalliset työssäkäyvät ihmiset ajatuvat tilanteisiin, jossa heidän täytyy toimia ja nopeasti – juuri niin kävi tässä tapauksessa, kun roskakuskit kuulivat outoa ääntä yhdestä jätesäkistä.

He eivät heittäneet pussia jäteautoon, sillä he olivat varmoja, että ääni oli peräisin elävästä olennosta. Roskakuskit avasivat pussin ja järkyttyivät: sen sisäpuolella oli bensalla kasteltu kissa, joka oli kuolemaisillaan.

Kuljettajat hyppäsivät autoonsa välittömästi ja veivät eläimen lähimmäälle eläinklinikalle. Kissa sai nopeasti apua ja lääkärit totesivat, että se tulisi mitä todennäköisimmin toipumaan vammoistaan. Kissa sai nimekseen “Miracle Maisy.”

En vain käsitä sitä, kuka voi tehdä jotain tällaista? Entinen omistaja olisi voinut luovuttaa kissan uudelle omistajalle – toivottavasti rikollinen jää kiinni ja joutuu vastuuseen hirviömäisestä teosta!

Voit katsoa Maisysta kertovan videon alapuolelta:

Olet varmasti joskus katsonut kauhu- tai jännityselokuvan, joka oli liian pelottava. Seuraavaksi olet ehkä kiljunut, peittänyt silmäsi tai lopettanut katsomisen kokonaan.

Muistan itse varsinkin nuorena monia unettomia öitä, jotka johtuivat liian pelottavan elokuvan katsomisesta. Ajatukset pyörivät päässä ja sängyn alle täytyi kurkistaa useampaan otteeseen, ettei siellä vaan piileskellyt kukaan.

Myös koirat tuntuvat ymmärtävän pelottavien elokuvien päälle – ainakin tässä tapauksessa.

Voit katsoa videolta mitä tapahtuu, kun kauhuelokuvan kohtaus muuttuu koiran mielestä liian pelottavaksi.

Syöminen on ainakin minulle päivän kohokohta, varsinkin jos kyseessä on lempiherkkuni.

En silti pidä siitä, kun täytyy syödä yksin – sillä herkullinen ateria on paljon mukavampi jakaa hyvien ystävien ja läheisten kanssa. Samaa mieltä on myös tämä koira, joka vihaa syödä ruokaa yksin.

Tämän vuoksi se päättää siirtää ruokakuppinsa ystävänsä viereen.

Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit leikkiä, mutta ystäväsi tekee jotain aivan muuta. Et saa huomiota millään ja joudut tyytymään kohtaloosi…

Tällä videolla näemme juuri tämänkaltaisen tilanteen, kun kaksi kultaista noutajaa viettää aikaa olohuoneessa. Toisella koiralla näyttäisi olevan todella tylsää sillä välin, kun sen ystävä katselee oravavideota.

Video on mielestäni hauska, sillä voimme samanaikaisesti nähdä äärimmäisen tylsyyden ja kiinnostuksen tunteen.

Omistajan mukaan koira voi katsoa oravavideoita useita tunteja päivässä…

Hevosten kouluttaminen vaikuttaa helpolta ainakin silloin, kun katsoo Frédéric Pianon tapaa työskennellä näiden majesteettisten eläinten kanssa.

Friisiläiset hevoset ovat todella elegantteja, kauniita ja voimakkaita eläimiä. Tämän vuoksi ne ovat todella suosittuja näytöksissä ja kilpailussa.

Frédéric Pianon kouluttamat hevoset tottelevat häntä suorastaan uskomattoman hyvin. Aluksi esityksessä on vain yksi hevonen, mutta odota kunnes hevosia on kentällä samanaikaisesti kolme.

Mies on uskomattoman taitava ohjaamaan hevosia oikeaan suuntaan. Hevoset näyttäisivät tulevan erinomaisesti toimeen keskenään.

Voit katsoa upean esityksen videolta!