Joskus ihmiset saattavat tehdä käsittämättömän tyhmiä juttuja voiton huumassa. Tällä kertaa mies juhli voittoaan ennen maaliviivaa ja hävisi vastustajalleen, joka painoi täysillä loppuun asti. Ensi kerralla kaveri ei varmasti tuuleta lainkaan edes kilpailun jälkeen.

Valmentaja mahtoi olla ylpeä tuulettelijan häviöstä!


Trial polkupyöräilijä Danny MacAskill julkaisi mahtavan videonsa, jossa hän pyöräilee ”lelumaailmassa”. Videon kuvaamiseen kului 2 vuotta, mutta vaivannäkö on varmasti ollut kaiken sen arvoista.

Trialpyöräily on ajamista ja temppujen tekoa polkupyörällä. Laji kehittyi aluksi Espanjassa, jossa moottoripyöräilijät tekivät temppuja moottoripyörillä. Jälkeen päin he olivat kuitenkin sitä mieltä, että moottoripyörillä temppuilu on raskaampaa, vaikeampaa ja vaarallisempaa kuin polkupyörällä, jonka seurauksena trialpyöräly alkoi kehittyä.

Vine on nopeasti valloittanut Yhdysvallat ja Ruotsin, nyt ”videoiden Instagram” tekee tuloaan Suomeen. Sovelluksella voit kuvata 6 sekunnin videopätkiä, mikä on hyvää vaihtelua tylsien kuvien katseluun. Vinen voit ladata App Storesta ja Google Playstä.

Tämän koosteen avulla opit kokkaamaan helposti.

1. Munakasta

2. Spaghettia ja lihapullia

3. Kasvispizza

4. Tarragon-kanaa

5. Tzatziki kastike

6. Katkarapuja ja kasviksia

7. Sushia

8. Pastaa

9. Täytettyjä paprikoita

10. Voileipää ja sipulirenkaita

11. Lohta

12. Lasagnea

13. Munakokkelia

14. Suklaa-hasselpähkinälevitteellä täytettyjä keksejä

15. Mansikka-raparperipiirasta

Seuraa meitä!

Meidät löydät Vinestä nimimerkillä Vivas.

Helsingin metrossa on yleensä harmaata ja tylsää, mutta tällä kertaa paikassa nähtiin kauniita bikinityttöjä. Useista tytöistä ja naisista koostuva ryhmä ”WEAREMMILAINE” päätti marssia metroon pelkissä bikineissä, jonka ansiosta ympärillä olleiden ihmisten ilmeet olivat näkemisen arvoiset.

Nuorten poikien kasvoille noussutta hymyä oli mahdotonta saada pois heidän kasvoiltaan. Tempaus herätti ihmisten keskuudessa melkoisesti kohua ja keskustelua. Saa nähdä iskevätkö tytöt joskus paikalle uudestaan!

”Talvella tämä ihmetytti, kun taas nyt kesähelteellä tämä on ihan norminäky Helsingin metroliikenteessä -kommentoi WEAREMMILAINE.

Crossfitin on kuntoilumuoto, jonka tarkoituksena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia tasapuolisesti. Crossfit sisältää muun muassa lihas-, kestävyys- ja nopeutusharjoituksia. Nykyään on muotia pitää vartalostaan hyvää huolta, joten ehkä tämä videopätkä saa sinutkin innostumaan treenaamisesta.

Videolla 17-vuotias norjalaistyttö tekee erittäin raskaita liikkeitä, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä kovimmillekaan sälleille.