Netissä on paljon videoita, joissa ihmiset leikkivät erilaisten veitsien kanssa. Yleensä temput sujuvat ilman harmeja, mutta silloin tällöin käy huonommin.

Tällä videolla ruotsalaismies lyö kätensä väärän paperikupin läpi ja lopputuloksena on kova huuto. Mies on ainakin saanut kaipaamaansa suosiota kyseisen videon avulla.

(Huom. Pahoittelemme videon huonoa laatua!)

Assassin’s Creed 4: Black Flag on uusi toiminta ja seikkailupeli. Pelissä pelaaja seikkailee 1700-luvun Karibian saaristossa, jolloin merirosvous eli kulta-aikaansa. Mukana on myös hienosti rakennettuja kaupunkeja, kuten Havana, Nassau ja Kingston.

Pelissä sinä ole Kapteeni Edward Kenway, piraatti salamurhaajien joukossa. Nosta purjeesi ja lähde ainutlaatuiselle seikkailulle Karibialle, jossa elät omien sääntöjesi varassa. Löydä tuntemattomia saaria ja tapaa legendaarisia 1700-luvulla kauhua kylväneitä piraatteja.

Caribbean Sea Leap Of Faith

Simpanssi on Keski-Afrikassa esiintyvä ihmisapinoihin kuuluva laji. Simpanssit painavat 30–60 kg, ja urokset ovat 160 cm pitkiä ja naarat 130 cm. Simpanssien ravinto koostuu pääosin hedelmistä, lehdistä, pähkinöistä ja siemenistä. Lisäksi ne täydentävät ruokavaliotaan hyönteisillä sekä toisinaan pikkuapinoiden, antilooppien ja villisikojen lihalla.

Simpanssit ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja ne oppivat nopeasti uusia asioita. Tällä videolla nämä hauskat eläimet luistelevat kuin parhaimmat ihmisluistelijat. Luvassa on voltteja, nopeita tilanteita ja pitkiä hyppyjä!

Pikaruokaloissa on usein kiire ja välillä hampurilaisen väliin saattaa sujahtaa juustoviipale, vaikka asiakas ei niin toivonut. Silloin kun käy huono tuuri virheen sattuessa asiakkaana on tämän kaltainen mies.

On melko naurettavaa, että hampurilaisherra pilasi koko päivänsä yhden juustoviipaleen takia, kun hän olisi voinut kiltisti pyytää uutta hampurilaista tilalle. Ehkä miehellä oli vain huono päivä!

Martha Stewart on tunnettu Amerikassa tunnettu julkkis, joka hallitsee myös ruoanlaiton.  Tällä videolla nainen näyttää kuinka valkosipuli kuoritaan nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitaan vain kaksi kulhoa, jotka asetetaan vastakkain ja sen jälkeen valkosipulia ravistetaan niiden välissä muutamien sekuntien ajan.