Henrik Trygg on kokenut luistelija, joka harrastaa luistelua luonnonjäällä. Vain muutamia päiviä jäätyneenä ollut järvi tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen – samalla täytyy kuitenkin muistaa, että harrastus sopii vain kokeneille ihmisille.

Lissma Kvarnsjö on Tukholman ulkopuolella sijaitseva järvi, joka oli jäätynyt 5. päivä joulukuuta. Henrik halusi päästä luistelemaan vain 45 millimetriä paksulla jäällä, mutta miksi?

Suosittelen katsomaan videon ja ymmärrät välittömästi mikä saa Henrikin lähtemään riskipitoiselle luisteluretkelle.

Ps. Muista laittaa äänet päälle!

Etelä-Koren talviolympialaiset ovat käynnissä ja vuosia panostaneet urheilijat tulevat kilpailemaan lajien herruudesta.

Mirai Nagasu teki historiaa Etelä-Korean talviolympialaisissa hypättyään ensimmäisenä Yhdysvaltalaisnaisena onnistuneen kolmoisakselin. Kolmoisakseli on temppu, jossa luistelija hyppää ilmaan, tekee kolme piruettia ja laskeutuu tämän jälkeen onnistuneesti maahan.

Kolmoisakselia nähdään usein miesten taitoluistelukisoissa, mutta naisten taitoluistelussa temppu on huomattavasti harvinaisempi.

Voit katsoa Mirai Nagasun upean suorituksen oheiselta videolta!

Muistatko, kun maistoit ensimmäisen kerran virvoitusjuomaa? Makea ja kupliva juoma maistui mielettömältä – luulit jo hetken aikaa saavasi supervoimia. Virvoitusjuomat sisältävät valtavan määrän sokeria, jonka vuoksi ne antavat pienelle lapselle valtavissa määrin energiaa.

Sokerihumala syntyy, kun ihminen nauttii liikaa sokeria ja verensokeriarvot nousevat tappiin. Olo on iloinen, hullunkurinen ja kaikki asiat tuntuvat naurattavan, lisäksi myös keskittyminen vaikeutuu.

Oli miten oli – tällä isän kuvaamalla videolla näet, kun poika saa maistaa virvoitusjuomaa ensimmäisen kerran. Isä sanoi pojalleen, että tästä tempusta ei sitten kerrota äidille.

Voit katsoa, kuinka poika reagoi juotuaan muutaman kulauksen. Lopulta myös äiti yllättää ”pahanteossa” olevan kaksikon.

Reilu vuoden ikäisten lasten motoriikka ei yleensä ole kehittynyt kovin pitkälle. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, kuten tässä tapauksessa, jossa 17 kuukauden ikäinen tyttö tanssii kuin vanha tekijä.

Kaikki alkaa tilanteesta, jossa äiti laittaa tyttärensä lempikappaleen soimaan. Taapero innostuu välittömästi kuullessaan kappaleen ja alkaa tanssia taitavasti.

Tällä tytöllä on rytmi veressä – siitä ei ole epäilystäkään!

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta.

Kissa- ja koiravideot ovat ehdottomasti internetin suola. Ne ovat hauskoja, tunteikkaita ja tavattoman suloisia – oheiset tekijät ovat syy sille miksi niitä katsotaan miljoonia kertoja päivässä eri puolilla maailmaa.

Tällä videolla näet ihanan vauvan ja kissanpennun, jotka makoilevat yhdessä sohvalla. Vauva silittää kissanpentua ja pitää siitä hyvää huolta – vauvan lopettaessa kissa päästää pienen maukaisun ja pyytää lisää rapsutusta.

Videota katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Evästevalinnat