Justin Bieber on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista artisteista ja hänen kappaleensa ovat useiden listojen ykkösijalla. Tällä videolla ruotsalaispojat kokeilivat miltä tuntuisi olla herra Bieber.

Pojille varmasti riitti tämä lyhyt hetki julkkiksena, sillä heidän ympärillään pyörineet ihmiset olivat aivan sekaisin.

Voimistelijoilta vaaditaan erittäin paljon keskittymiskykyä ja vahvoja keskivartalon lihaksia, jotta tämänkaltaiset temput onnistuisivat hyvin.

Videolla nuori mies tekee käsittämättömän sarjan takaperinvoltteja, jonka jälkeen hän jää tyynesti seisomaan radan päähän aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Parhaillaan Suomessa oleva poptähti Justin Bieber hämmästytti asuvalinnallaan. Saapuessaan Tukholmaan hänellä oli päällään Chanelin valmistama kommandopipo, ja lierihattu.

Henkivartijalleen Justin oli laittanut päälle onepiece-haalarin.

 

Teksasilainen kaveriporukka tekee videoita, joissa he kokevat uusia ja erilaisia makuelämyksiä. Tällä videolla oli vuorossa suomalaisen louhe87 lähettämä hapansilakkapurkki. Hapansilakka – tuo ruotsista peräisin oleva perinneruokaherkku – ei kuitenkaan sovi jokaisen suuhun.

Haaste osoittautuikin astetta vaikeammaksi, sillä jo purkin avaaminen tuotti porukalle ongelmia. Yksi kavereista kakoo sen verran pahasti, että jos omat oksennusrefleksit ovat herkässä ja toisen ihmisen yökkiminen saa aikaan myötätuntokakomisen, ei kannata katsoa tätä videota.

Tilanne Kiinan pääkaupungissa on todella kaoottinen, ilmanlaatu Pekingissä on ala-arvoinen. Alla olevat kuvat on todellakin otettu keskellä aurinkoista päivää.