X Factor UK –kilpailusta juuri hienosti finaaliin itsensä laulanut Saara Aalto palaa nyt Suomeen ensimmäistä kertaa kahden ja puolen kuukauden jälkeen. Vierailu tapahtuu itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 19 Helsingissä, Senaatintorilla.

Saara Aalto ja Dermot O’Leary haluavat tervehtiä suomalaisia ja esiintyvät Tuomiokirkon portailla noin puolen tunnin ajan. Saara on luvannut myös laulaa tapahtumassa muutaman kappaleen.

saara-aalto

Saaraa Suomeen paluu jännittää:

”Mun koko elämä on muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi olin Suomessa 2,5 kk sitten. Jännittää tosi paljon tulla käymään Suomessa, tulee perhosia mahaan, kun miettii suomalaisten kannustajien tapaamista. Heidän tuki on ollut mulle niin tärkeää, ja olisi tosi upeaa nähdä mahdollisimman monia nyt maanantaina.”

Kyseessä on pikavisiitti, sillä heti seuraavana päivänä Saara ja ryhmä palaavat Lontooseen jatkamaan kilpailun harjoituksia ja tulevia finaaliesityksiä.

Onni koostuu pienistä asioista ja oikeanlaisesta asenteesta, jota tältä linnulta ainakin löytyy. Videolla lintu löytää maasta paperinpalan ja riemastuu tilanteesta suloisella tavalla.

Lintu alkaa kansaa paperia suussaan ja pomppii iloisena ympäri lattiaa. Tilanne on hyvä osoitus siitä, että materialistiset ja uudet tuotteet eivät välttämättä ole niitä, jotka tekevät meidät kaikista onnellisimmiksi.

Paul Coleman sai kokea jokaisen aarteenetsijän unelman, kun hän löysi maasta todellisen aarteen. Metallinpaljastin alkoi piipata, mutta Paul ei todellakaan osannut odottaa, että hänen jalkojensa alla makaisi 1,6 miljoonan euron arvoinen aarre.

Paikallinen museo käynnisti löydön johdosta rahankeräyksen, jonka avulla kansallinen aarre voidaan ostaa mieheltä pois.

Kolikot löydettiin Pennies Hoardista, Lenboroughista. Paikka sijaitsee Iso-Britanniassa.

Sinulle ei varmasti tullut ensimmäisenä mieleen, että vanhan vyön voisi hyödyntää näin erinomaisella tavalla. Naiset näyttävät videolla, kuinka muutat vyösi hyllyköksi, joka on yllättävän hieno ja myös sellainen, jota ei kenenkään muun kodista luultavasti löydy.

Niksi on myös erittäin halpa ja helppo tehdä itse, joten budjetista ei tarvitse stressata. tämä sopisi myös erinomaisesti joululahjaksi läheisellesi.

Tätä nerokkaammin suunniteltua asuntoa on aidosti vaikea löytää. Videolla nainen astelee pieneen asuntoonsa, josta löytyykin kaikki, mitä ihminen tarvitsee. Suorastaan käsittämättömän nerokkaalla tavalla aukeavat hyllyt saavat pienen tilan näyttämään erittäin tilavalta

Tulevaisuudessa yhä useampi asunto tulee näyttämään varmasti tältä, kun tilaa aletaan käyttämään järkevästi hyödyksi.