Monia laitteita voi tuunailla erittäin tehokkaiksi jos vain jaksaa käyttää niihin aikaa ja rahaa. Viime viikolla uutisoimme ruohonleikkurista, joka kulkee yli 200 kilometriä tunnissa.

Tämä sähköpyörätuoli on ehkä kaikista äärimmäisin tapaus, sillä se voittaa viivalla Nissan Skylinen mennen tullen. Turvallisuus on kyseisellä ajoneuvolla ajaessa kuitenkin aivan toinen seikka.

Monet isät osaavat yllättää lapsensa taidoilla, joista ei ole ennen puhuttu. Tämä isä vetää uskomaton räppisetin, jossa monella ammattilaisellakin saattaisi olla vaikeuksia.

Poika oli myös perinyt isänsä taidot, sillä lopussa kuulemme hänenkin laulua. Moni poika olisi varmasti erittäin ylpeä täällaisesta isästä!

Limp Bizkit on yhdysvaltalainen vuonna 1994 perustettu metal/rapcore-yhtye. Yhtye tuli suuremman yleisön tietoisuuteen albumien Significant Other ja Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water myötä, jolloin yhtye oli suosituimmillaan. Suosittuja kappaleita ovat muun muassa ”Faith”, ”Nookie”, ”Break Stuff”, ”Rollin” ”Eat You Alive” ja ”Behind Blue Eyes”. Yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti noin 35 miljoonaa kappaletta.

Pitkään hiljaiseloa viettänyt yhtye julkaisu nyt uuden kappaleensa: ”Ready To Go”, jossa mukana on myös tunnettu räppäri Lil Wayne. Biisissä on hyvä meininki ja asennetta, joka on aina ollut yhtyeen menestyksen salaisuus.

Monet haluavat yllättää rakkaan äitinsä upeilla lahjoilla jossakin vaiheessa elämäänsä. Tällä videolla miehen äiti oli täyttänyt 70-vuotta, jonka johdosta hän päätti ostaa äidilleen uuden Mersun. Äiti oli aina halunnut itselleen Mersun, mutta ei voinut ostaa sellaista, sillä rahaa ei ollut tarpeeksi.

Videon mies on ilmeisen rikas, sillä hän omisti myös vieressä olleen Audi r8:n. Mies sanoo omistavansa oman yrityksen ja tekevänsä töitä +60 tuntia viikossa ja hän on iloinen saadessaan ostaa elämänsä tärkeimmälle henkilölle tämän lahjan.

 

Monet miehet tuunaavat autojaan, jotta saisivat hurmattua niillä naisia. Tähän autoon asennetut bassot olivat niin tehokkaat, että ne saivat annettua autossa istuneelle naiselle orgasmin.

Tällä miehellä ei varmasti ole enää vaikeuksia saada vapaaehtoista naisseuraa pienelle ajelulle.