Kahvilaketjua pyörittävä yrittäjä Anu Syrmä käyttää paljon puhelinta, sillä hän tarvitsee sitä aamusta iltaan. Kun on paljon liikenteessä on erittäin tärkeää saada nopeasti yhteys ihmisiin.

”Tee täysillä se mitä teet.”

Samsungin S4 -puhelin antaa apua elämän tehokkaaseen suunnitteluun ja organisointiin:

Wireless charger: Lataa puhelimesi ilman johtoja.
– 4G: Ei turhaa odottelua.
– Story Album: Kokoa albumi kuvistasi suoraan puhelimeesi.
Knox: Turvallisuusratkaisu yrityksille.
S health: Seuraa ja pidä kirjaa kuntoilustasi, Mittaa pulssisi kun treenaat. Seuraa painosi vaihtelua. ruokavaliostasi ja terveydestäsi..
S Travel: Saat matkavinkkejä ja voit jakaa ne.
Premium Audio Dock Järeään äänentoistoon

Ihmiset kiroavat monesti, kun heidän uudet vaatteensa likaantuvat ja tahrat eivät välttämättä lähde pois edes pesussa. Nyt Jenkeissä on keksitty tuote, joka hylkii kaikkia nestemäisiä aineita.

Voit myös suojata puhelimesi kyseisessä aineella, jonka jälkeen se on turvassa muun muassa vedeltä.

Varhain kitaransoiton aloittavat lapset oppivat erittäin nopeasti vaikeita tekniikoita jos he vain jaksavat harjoitella ahkerasti. Ben niminen poika omaa erikoisen soittotyylin, johon kuuluu kitaransoiton yhteydessä muun muassa taustarummutusta.

Poikaa on kehuttu jopa maailman parhaaksi kitaristiksi hänen omassa ikäluokassaan ja videon katsomisen jälkeen ymmärtää hyvin miksi.

Hyppääminen korkeista paikoista luo ihmisissä olon, että he todella ovat elossa. Kun päätät astua useita kymmeniä metrejä korkealta kielekkeeltä alas olet muutamien sekuntein ajan painovoiman armoilla.

Tällä videolla mies hyppää korkealta kalliolta alhaalla olevaan järveen ystävien katsoessa alhaalta.

Monet koirat ovat olleet mukana hautajaisissa, sillä ne aistivat lähimmäisen kuoleman kuten ihmisetkin. Tämän Videon koira hautasi koiranpennun maahan ja piti pienen muistotilaisuuden menehtyneelle lajitoverilleen.

Vaikka kyseessä ei ollut koiran oma pentu, sen käytöksestä näkee kuinka surullinen se on toverinsa menehtymisestä.