Samsung täytti yli 30 rekkaa viiden sentin kolikoilla maksaakseen yhden miljardin velan Applelle. Rekkalastilliset saapuivat Applen pääkonttorille Californiaan eilen. Aluksi luultiin, että rekat olivat tulleet väärään paikkaan, mutta Applen nykyinen toimitusjohtaja Tim Cook sai hetken päästä puhelun Samsungin toimitusjohtajalta, joka kertoi velkojen saapuneen perille.

Apple ei ollut määrittänyt maksutapaa, joten Samsungin toimitusjohtaja päätti käyttää tilanteen hyödyksi tällä hauskalla tempulla. Applella menee rahojen laskemiseen lukemattomia tunteja ja sen jälkeen heidän pitää toivoa, että jokin pankki suostuu ottamaan heidän rahansa vastaan. 20 miljardin kolikon laskeminen ei tule olemaan helppoa, mutta nyt maailmalla odotetaan miten Apple aikoo vastata kyseiseen pilaan.

Samsung juotui maksamaan velat, sillä he hävisi Applelle patenttikiistan.

 

Lähde: paperblog.com

Old Spicen luoma mainos saa hymyn nousemaan jokaisen ihmisen suupielille. Videolla esiintyvä mies Terry Crews soittaa lihaksillaan eri soittimia. Videon loputtua voit myös itse kokeilla äänittää omaa biisiä ja julkaista sen Facebookkiin.

Videolla viimeisenä sinkoa pitävällä miehellä ei juurikaan ollut älliä päässä. Alokas taisi nimittäin hätääntyä, sillä panos ei lähtenyt heti matkaan singon suusta. Mies hätäpäissään kääntyi aseen kanssa ja singon panos lähti taaksepäin. Video kuvattiin Afganistanissa, jonka jälkeen se ladattiin lähes välittömästi nettiin.

Tällä venäläisellä miehellä on hieno erityistaito, tölkkiä apuna käyttäen mies osaa äännellä lähes identiteettisesti kilpamoottoripyörää.

Imitaatio lähentelee mahtavuus-tasollaan jopa tätä suomalaista taituria!

Uutisoimme aikaisemmin hienoista kaduille maalatuista taideteoksista. Tässä kuvasarjassa esittemme maailman suurimmat katutaideteokset, joita on tehty. Suurin osa näistä maalauksista on laillisesti tehtyjä ja siksi niistä onkin rauhassa saatu tehdä upeita.

Tässä 30 hienointa teosta viihdyttämään sinua!

1.

Lähde: blublu.org
2.

Lähde: sam3
3.

Lähde: unurth.com
4.

Lähde: escif
5.

Lähde: Os Gemeos
6.

Lähde: phlegmcomics.com
7.

Lähde: streetartutopia.com
8.

Lähde: blu
9.

Lähde: sam3
10.

Lähde: aryz
11.

Lähde: aruart.blox.pl
12.

Lähde: blu
13.

Lähde: streetartutopia.com
14.

Lähde: blublu
15.

Lähde: blublu
16.

Lähde: Alexandre Farto
17.

Lähde: etamcru.com
18.

Lähde: hargo
19.

Lähde: muralismopublico.com
20.

Lähde: unurth.com
21.

Lähde: unurth.com
22.

Lähde: Os Gemeos
23.

Lähde: sam3
24.

Lähde: Sam3
25.

Lähde: pobel.no
26.

Lähde: inoperable.at
27.

Lähde: Eduardo Kobra
28.

Lähde: manchini.co.uk
29.

Lähde: petit-patrimoine.com 
30.

Lähde: Aksnipil

Mitä mieltä olet, onko katutaide rikollista vai ei?

Evästevalinnat