Kaksinaamaisuus nähdään yleisesti ottaen negatiivisena piirteenä. Toisin kuitenkin on Yana-kissan kohdalla, jonka erikoinen väritys on saanut koko maailman hullaantumaan itseensä.

Yana etsi uutta kotia heinäkuussa 2016 valkovenäläisellä Nasha Niva internet-sivulla. Ei aikaakaan ennen kuin uusi koti löytyi ja nyt Yana asuu nyt arkkitehti- ja muotoiluopiskelija Elizabethin luona. Yanan Instagram-tilillä on jo lähes 18 tuhatta seuraajaa, eikä ihme koska miten kukaan voisi olla ihastumatta siihen?

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

A photo posted by Elizabeth (@yanatwofacecat) on

Lähde: Bored Panda

On surullista, että ympäri maailmaa on koiria, jotka elävät surkeissa oloissa. Onneksi on olemassa hyväsydämisiä eläinsuojelijoita, jotka auttavat näitä hädässä olevia eläimiä.

Angel -niminen koira pelastettiin varmalta kuolemalta. Hylätty koira oli pahasti nälkiintynyt, sillä ei ollut saanut lainkaan ruokaa. Onneksi eläin löydettiin ajoissa ja sille saatiin apua. Koira ei pystynyt enää seisomaan omin avuin, sillä sen voimat olivat yksinkertaisesti lopussa. Koiralle annettiin ruokaa tipan kautta, sillä se ei pystynyt, eikä jaksanut enää edes syödä itse.

Angel kuitenkin parantui tilanteesta kuin ihmeen kaupalla, jonka jälkeen se sai ihanan ja rakastavan kodin.

Koko ei ole kaikki kaikessa ainakaan silloin, kun puhutaan kissojen ja koirien välisestä suhteesta. Videolla pelokkaat koirat yrittävät keksiä keinon, jolla he voisivat ohittaa ilkeät mirrit. Yleensä tilanne kuitenkin päättyy siihen, että koirien mielestä toiseen huoneeseen pääseminen ei ole kissan ohittamisen arvoista.

Tämä huvittava video on naurattanut jo yli 20 miljoonaa ihmistä. Toisaalta pätkää katsoessa voimme tuntea myös suurta myötätuntoa hyväsydämisiä koiria kohtaan.

Valentin Gruener on rakastanut kissaeläimiä aivan pienestä pitäen. Mies on pitänyt myös matkustamisesta, jonka seurauksensa eläinlääkärinä toimiminen ympäri maailmaa oli täydellinen vaihtoehto. Valentin matkusti uransa alussa Kanadaan, josta hän suuntasi suurten kissojen luokse Afrikkaan.

Botswanassa työskennellessään Valentin löysi 10 päivän ikäisen leijonanpennun, joka olisi kuollut varmasti luontoon ilman apua. Pentu sai nimekseen Sirga ja eläin oli luultavasti jäänyt orvoksi, kun sen äiti tapettiin.

Sirgan ja Valentinin välille kasvoi neljän vuoden aikana vahva side, jonka voimme nähdä tällä ihanalla videolla. On uskomaton näky, kun suuri leijona hyppää miehen syliin ja antaa suuren halin perheenjäsenelleen.

Tekisikö mieli vain pyöriä paikasta toiseen, kun on tullut syötyä jouluruokaa vähän liikaa? Ei hätää et ole ainoa, sillä tämä kissa ymmärsi myös, millaista joulun jälkeen on, kun ei vain yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään.

Tämä kissa antaa laiskuudelle aivan uuden merkityksen ja moni ei varmasti voisi paremmin samaistua sen fiilikseen juuri nyt!