Henkilöauton kuski kiihdyttää ja ajaa lähemmäs rekan perää. Kuski yrittää nähdä, tuleeko vastaantulevalta kaistalta autoa. Hän ajaa hieman viereiselle kaistalle nähdäkseen paremmin. Auto tulee vastaan, ja kuski jarruttaa. Sitten sama uudestaan.

Tämä tilanne voi päättyä huonosti.

Samsung on kehittänyt tekniikan, joka voi pelastaa ihmishenkiä. Rekan eteen kiinnitetään kamera, joka näyttää takana olevalle näytölle reaaliaikaista kuvaa vastaantulevasta maisemasta. Toistaiseksi viritelmä on suhteellisen kallis, mutta prototyyppi on toiminut erinomaisesti. Tämä mahdollistaisi sen, että rekka ei peittäisi enää näkyvyyttä samalla tavalla. Ihmishenkiä säästyisi.

Naiset rakastavat huulipunaa, mutta sen kanssa pitää aina olla todella varovainen. Meikkitaiteilija Pallavi Symons näyttää videolla helpon tavan, miten huulipunan saa pysymään huulissa koko päivän.

Tarvitset vain nenäliinan, jonka asetat punattuja huulia vasten. Sitten irtopuuteria töpötellään huulille nenäliinan läpi. Tämän kikan jälkeen voit siemailla viiniä kaikessa rauhassa, eikä lasiin jää inhottavia huulenjälkiä. Pussaaminenkin on kivempaa, kun huulipunat pysyvät omissa huulissasi.

Liam Cooper -niminen mies oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä Amya näyttävällä tavalla. Sellaisella tavalla, ettei kumpikaan unohda tätä päivää varmasti ikinä. Mies näki paljon vaivaa kosintansa eteen ja vuokrasi kokonaisen elokuvateatterisalin toteuttaakseen tämän ikimuistoisen hetken. Liam oli tehnyt humoristisen videon ystäviensä avustuksella, jonka esitti elokuvateatterissa rakkaalleen. Kaikki tietysti huipentui siihen, kun Amy suostui kosintaan ystäviensä ja perheensä ympäröimänä.

Tähän seitsemän minuuttiseen videoon mahtuu niin paljon rakkautta, että silmäkulmat kostuvat väkisinkin.

 

Vuosien seurustelun jälkeen yhteistä omaisuutta on usein kertynyt jos jonkin verran. Erotilanteessa yhteisten tavaroiden jakaminen saattaakin olla haastavaa, eikä siitä välttämättä selvitä täysin yhteisymmärryksessä.

Nyt erään saksalaismiehen tempaus on noussut nettihitiksi, kun hän sahasi kaikki hänen ja ex-vaimonsa yhteiset tavarat puoliksi. Mies oli puolittanut suutuspäissään muun muassa auton, tietokoneen, kännykän, postilaatikon, sängyn ja jopa nallekarhun. Toisen miehen takia jätetyksi tullut Martin kuvasi sahausoperaationsa videolle, jossa hän puolittaa yhteisiä tavaroita 12 avioliittovuoden ajalta. ”Kiitos 12 ”upeasta” vuodesta Laura! Olet todella ansainnut oman puolikkaasi”, mies viestitti videon alussa.

Martin laittoi vitsillä oman puolikkaansa myyntiin nettiin, ja toisen puolikkaan hän lähetti ex-vaimolleen Lauralle. ”En todellakaan odottanut tällaista suosiota, tämä on ihan hullua”, mies kertoo häkeltyneenä medialle. Ebayssa myynnissä oleville tavaroille näyttää riittävän kysyntää, ja esimerkiksi puolikkaasta nallesta ollaan valmiita maksamaan jo lähes 100 euroa.

Lähde: Ebay

Kesä on parasta aikaa pistää puutarha nätiksi. Kukkaistutusten ja puutarhakalusteiden lisäksi pihaa voi koristaa ja rajata myös aidalla. Hauskan yksityiskohdan ”puutarhasisustukseen” saa persoonallisella portilla, jonka voi rakentaa itse sen näköiseksi kuin haluaa.

Tässä 20 omaperäistä ja kaunista puutarhaporttia, jotka yllättävät kesävieraat iloisesti.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Lähde: Art People Gallery