3-vuotias tyttö nimeltä Blakely laulaa autossa isänsä kanssa erittäin suloisen dueton, joka nostaa hymy huulille. Videota kannattaa kelata 40 sekuntia eteenpäin, jonka jälkeen kunnon esitys vasta alkaa.

Se on varmasti jännä paikka vanhemmille, kun tytär tuo ensimmäisen poikaystävänsä kotiin. Eipä sillä, on se varmasti kohtuullisen jännää myös sille haituvaviiksisille nuorelle pojallekin.

Tämän isän paidasta löytyy neljä erittäin helppoa ja yksinkertaista sääntöä kaikille niille pojille ja miehille, jotka haluvat tapailla hänen tytärtään.

1. Minä en laadi sääntöjä

2. Sinä et laadi sääntöjä

3. Hän laatii säännöt

4. Hänen kehonsa, hänen sääntönsä

Lähde: Kristine-Claire

Kädet ilmaan, kuinka moni on kuullut heiton: “Ylös, ulos ja lenkille!” Kaikkein vaikein tuossa sanakolmikossa taitaa olla toteuttaa tuo ensimmäinen kohta. Ylös.

Joka tapauksessa, tällä treenivideolla näkyy, mitä se käytännössä voi olla. Siis liikunta ja ulkoilu. Painona ja vastuksena toimii oma keho (tai kaverin) ja kaikki treeni tapahtuu raittiissa ilmassa. Tuossa on vähän haastetta meille kaikille.

Eilen uutisoimme miesten uusista ja erikoisista minimaalisista uimahousuista. Tässä on toisella tavalla erikoinen uima-asu. Nimittäin rinnan näköiset bikinit.

Bikinit suunnitteli Robyn Graves ja Michelle Lytle. Tarkoituksena on vapauttaa seksuaaliset mielikuvat naisten nänneistä, jotta naisetkin voivat tepastella ihan rauhassa yläosattomissa niin kuin miehetkin. Jokaisesta myydystä bikinistä menee 5 $ rintasyöpätutkimukseen.

Jos nainen ei kehtaa olla yläosattomissa, hän voi silti ns. vapauttaa rintansa tämän uima-asun avulla.

Bikineitä saa myös eri väreissä!

Via: Daily Mail

Siinä on erikoinen ystäväkaksikko – kissa ja kani. Sen lisäksi, että kaverukset näyttävät hengailevan yhdessä, ne liikkuvat tienvarressa kuin ammattilaiset konsanaan. Kanikaan ei lähde säntäilemään jännittyneenä pusikoihin. Se selkeästi luottaa ystäväänsä. Yhdessä mennään, yhdessä tullaan.