Tänä talvena lumesta ei ainakaan Etelä-Suomessa ole pahemmin saatu nauttia. Lumi tuo pimeään talveen valoa ja raikkaampaa ilmapiiriä.

Lumihiutaleiden muodostuminen on yllättävän kaunis prosessi, jota pääset tällä videolla seuraamaan.

Isä saapuu kotiin töistä ja menee tervehtimään lastaan. Isän siinä jutellessa pienelle tyttärelleen äiti kommentoi, että huomaatkos, minkälainen paita lapsella on päällä. Siinä lukee ”Isosisko”. Isä pomppaa hämmentyneen iloisena seisoma-asentoon ja varmistaa vielä äidiltä, että ihanko oikeasti.

Kiva, että videolle kaapataan tällaisia iloisia hetkiä. Näitä on aina mukava katsoa.

Jokainen on varmasti elämänsä aikana käynyt edes kerran kummitustalossa. Nightmaresfearfactory kokoaa ihmisten ilmeitä kummitustalossa. Kovimmatkin jätkät ovat selvästi tiukan paikan tullen todella peloissaan ja hakevat pelottavasta tilanteesta turvaa halaamalla kaveriaan.

Joka tapauksessa tässä kuvakoosteessa esiintyvien ”uhrien” ilmeet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Katso lisää kuvia osoitteestaa: nightmaresfearfactory

http://i.imgur.com/txrvZom.jpg

Hieno matsi, mahtavaa Suomi!

Alkuperäinen kuva: All Over Press

Lähes jokaisen naisen haave on näyttää kansikuvien malleilta ja omistaa täydellinen vartalo sekä virheettömät kasvot. Moni ei vain muista sitä, kuinka paljon kuvankäsittelyä käytetään nykypäivänä luomaan lehtien tytöistä niin täydellisiä.

”Minä en tule koskaan näyttämään tuolta”, moni ajattelee selatessaan muotilehtiä läpi. Tämä video osoittaa kuitenkin väitteen vääräksi, sillä jokaisesta meistä saadaan malli kansikuville.

Neljä vapaaehtoista naista lähti mukaan tempaukseen, missä täysin tavallisista naisista tehdään kauneusihanteiden mukaisia. Heidät meikattiin ja kuvattiin, jonka jälkeen Photoshop alkoi tehdä temppujaan.

Kun naiset näkivät muokatut versiot itsestään, he ymmärsivät olevansa tyytyväisiä itseensä juuri sellaisina kuin he ovat. Muokatut kuvat näyttävät epäluonnollisilta, eikä niistä tunnista itseään.