Käsi ylös, kuinka moni on lukenut tai kuunnellut joskus Narnian tarinoita. Toinenkin käsi ylös, kuka on lapsena hiipinyt vaatekaappiin ja salaa toivonut pääsevänsä sitä kautta toiseen maailmaan. Maailmaan, jossa vastaan köpöttelee ihana sympaattinen fauni Tumnus, jossa pitää juosta karkuun ilkeää Valkeaa Velhoa, jossa voi syödä iltapalaa majavien kanssa ja silittää Aslanin pehmeää turkkia.

Tässä meidän todellisessa maailmassamme on tällä hetkellä ainakin yksi onnellinen yhdeksänvuotias tyttö, joka pystyy viemään Narnia-leikit ihan eri sfääreihin.

Se näyttää ihan tavalliselta vaatekaapilta…

… mutta ovien takaa paljastuukin salahuone, jonka isä rakensi 9-vuotiaalle tyttärelleen.

Se on Narnia.

Mahtava keksintö!

Lähde: reddit.com

Huom! Klikkaa videoon englanninkielinen tekstitys päälle oikeasta alakulmasta.

Kaksi miestä päätti tehdä sosiaalisen testin. He kävelivät ympäri Moskovaa käsi kädessä. Heidän edellään kulkevan henkilön laukussa oli samalla piilokamera, joka kuvasi ohikulkijoiden reaktioita. Vaikka Venäjän suvaitsemattomuus seksuaalivähemmistöjä kohtaan on tiedossa, totuutta on silti vaikea katsoa silmiin, niin surulliseksi se tekee.

Tästä mummosta voisi jokainen ottaa mallia. Nimittäin tämä video todistaa jälleen sen, että ikä ei ole este harrastuksille – ei edes tällaiselle, jossa hiki lentää ja kapula laulaa. Mary-mummo on tunnettu rumpalitaidoistaan, jotka hiljentävät kyllä jokaisen kuulijan hetkeksi. Hän paukuttaa kapulaa ja pyörittelee niitä sormissaan erittäin taitavasti. Todella mahtavaa!

Tällä videolla näkyy täydellisesti se, mitä on elämästä nauttiminen ja hetkessä eläminen. Nuori poika kuulee uima-altaalla lempikappaleensa eikä todellakaan pysy paikallaan. Poika alkaa tanssia niin, että koko allasväki kääntyy katsomaan hänen letkeää ja iloista menoaan. Eikä mistään häpeilystä näy häivääkään. Loistavaa!

Tämä veikeä kirjanpidike näyttää siltä kuin supersankari pitelisi kirjoja pystyssä hyllyssä. Pidikkeen on suunnitellut israelilainen suunnittelutoimisto Artori Design.

Vaikka supersankarit pystyvätkin ihmetekoihin, tämän kaverin salaisuus on magneetti, joka tönöttää pystyssä kirjan sisällä ja auttaa pitämään kirjat pystyssä. Mutta sitähän ei tarvitse muille kertoa…

Tämmöinen sankari saa kirjahyllynkin näyttämään superilta.

Kaveri kannattelee kirjoja tarvittaessa myös alapuolelta.

Juju piilee tässä.

Kerrassaan nerokasta!

Lähde: Artori Design
Via My Modern Met