Koiraperhe istuu autossa. Auto pysähtyy suojatien eteen, koska tien ylittää pörröinen, pakarat paljaana kulkeva seksikäs villakoiranarttu. Isännän haikaileva katse seuraa nuoren misukan liikkeitä erittäin tarkasti. Vieressä istuva emäntä huomaa tämän ja sanoo sanasen. Ja matka jatkuu.

Nainen huomasi roskia viedessään tien reunassa olevan matkalaukun, josta kuului hiljaista vikinää. Hän avasi sen ja sisältä paljastui 15 mustaa pientä kissanpentua. Näky oli surullinen.

Pennut olivat kirppujen peitossa, ja koko laukku kuhisi matoja. Kissat kärsivät myös pahoista tulehduksista. Nainen ei aikaillut, vaan vei pennut välittömästi eläinsuojeluyhdistykseen.

Myös eläinsuojeluyhdistys oli järkyttynyt naisen löydöstä. Harvoin näin nuoria pentuja hylätään, saatika näin julmalla tavalla. Pennut olivat arviolta noin 4-5 viikon ikäisiä.

Pennut saatiin hoidettua kuntoon tulehduksista sekä kirppuongelmasta. Ne vaativat vielä paljon huolenpitoa seuraavien viikkojen ajan, mutta onneksi ne ovat hyvissä käsissä. Jokaiselle pennulle etsitään koti, kunnes ne ovat luovutusiässä.

Lähde: RSPCA

Via: Viralnova

Pienellä koiralla on kova tahdonvoima päästä sohvalle. Se on kuitenkin niin pieni, ettei meinaa päästä sinne omin avuin. Siitä lähtee surkean kuuloinen ääni, kun se ei onnistu kovasta yrityksestä huolimatta.

Tälle ei kuitenkaan kukaan voi olla heltymättä, joten eiköhän sen omistaja lopulta nostanut sen sohvalle.

Koirat ovat välillä kyllä vähän höppäniä. Mutta silti niin ihania.

Nämä 23 koiraa ovat tunkeneet nenänsä vähän väärään paikkaan. Nyt ne ovat jumissa ja pulassa suuren uteliaisuutensa vuoksi. Onneksi omistajat ehtivät ikuistaa nämä hassut tilanteet, ennen kuin auttoivat lemmikkinsä pois kiperästä tilanteesta.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Distractify

 

Mikähän siinä on, että se on jotenkin kauhean suloista katseltavaa, kun tuommoinen pieni karvainen otus pitää pikku tassuillaan kiinni ruoasta ja mutustaa sitä? Tämä pieni orava on saanut palasen kurkkua, jota se maiskuttelee menemään. Kurkku häviää parempiin suihin ja orava lipoo huuliaan tyytyväisenä. Ihana!