Jos ei ole tapana käydä salilla kovinkaan usein, siellä saattaa tuntea itsensä hieman ulkopuoliseksi. Ainakin silloin, kun reteästi ottaa haltuun sellaisen laitteen, jota ei ole koskaan käyttänyt. Se tunne on juurikin sellainen, kuten tällä kaverilla ehkä on. Idea saattaa olla ihan hyvä, mutta toteutus ontuu.

Anne Widya rakastaa ruoanlaittoa. Hyvän maun lisäksi hän haluaa taata näyttävän ulkoasun annoksilleen. Hän osaa tehdä upeita leivoksia ja kakkuja, mitkä ovat kuin suoraan leivontakirjasta.

Kun Anne tekee ruokaa lapsilleen, niin silloin saa vähän hassutella. Silloin lautasilta löytyy suloisia eläimiä, sydämiä, kukkia ja vaikka mitä! Lapsillekin ruoka maistuu paremmin, kun ruoasta ollaan taiteiltu erilaisia kivoja juttuja.

Lisää Anne Widyan tekemiä ruoka-annoksia voit katsoa hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Instagram

 

Perhe pelasti pienen koiran, jonka elämä oli lähenemessä loppuaan. Joku toinen ei pystynyt pitämään siitä huolta, ja oli tekemässä koiran elämän kannalta aika surullista ratkaisua. Onneksi kuitenkin toisin kävi, ja tämä perhe halusi uuden jäsenen tuosta rakkauden kaipuisesta otuksesta.

Videolla näkyy, miten onnellinen koira on, kun se pääsee syliin. Aivan kuin se tietäisi, mitä oli tapahtumassa.

Blake Bullinger ja Carly Stene ovat olleet yhdessä kaksi vuotta. Blake päätti yllättää tyttöystävänsä oikein kunnolla, joten hän nikkaroi itse hienon lipaston vuosipäivälahjaksi. Carly oli jo tästä todella otettu, mutta lisää oli tulossa. Jokaisesta vetolaatikosta löytyi nimittäin pieni spesiaali yllätys. Mutta se kaikkein suurin yllätys piileskeli alimmas laatikossa. Sieltä löytyi nimittäin sormus…

Nämä kuusi rohkeaa ja urheaa miestä katsoo elämänsä ensimmäistä kertaa synnytyksen videolta. Järkytyksen voi lukea heidän kasvoiltaan. Mutta eipä sillä. Ei se ole helppoa naisellekaan katsoa, kun pieni elävä ihminen puskee naisen vaginasta ulos.

Evästevalinnat