Lentopelkoiselle tämä video saa hien pintaan ja sykkeen kohti pilviä. Nimittäin tuo pieni lentämiseen tarkoitettu koppero kääntyilee sivuttain ja pyörii ylösalaisin.

Lennolle mukaan päässeet onnekkaat matkustajat istuvat pilotin vieressä ja näyttävät kyllä rohkeudestaan huolimatta olevan hieman paniikissa, kun yhtäkkiä tukka hipookin koneen kattoa.

Tämä kasa tavaroita näyttää siltä kuin jonkun perusjampan häkkikomeron sisältö olisi kannettu olohuoneeseen ja levitelty kivasti peräkkäin. Vaikka ei heti uskoisi, kaikki esineet on itse asiassa aseteltu tarkoin paikoilleen.

Sivusta katsottuna roskaläjässä ei ole mitään tolkkua.

Mutta kun kävelee hieman eri suuntaan, alkaa läjästä hahmottua kasvot.

Uskomatonta!

Kuvat: Youtube

Teos on ranskalaisen taiteilijan Bernard Prasin luomus ja kuva esittää Ferdinand Chevalia, joka oli myöskin ranskalainen taiteilija.

Tässä vielä video taideteoksesta:

Bernie Mitchell tekee uniikkia ja kaunista taidetta kipsilaastilla. Kaikki lähti siitä, kun mies aloitti uransa remonttialalla vuosia sitten, ja hänen päätehtävänsä oli tasoittaa huoneistojen seiniä.

Nyt hän kuitenkin tekee kipsilaastilla jotain ihan muuta kuin tasoittaa pintoja. Hän tekee asiakkailleen kauniita kolmiulotteisia kuvioitan seinille, kattoon tai vaikkapa kivitakkaan.

Siskokset, 9-vuotias Gracie ja 11-vuotias Quincy Latkovski ovat aina rakastaneet tanssimista. Gracie käyttää pyörätuolia CP-vammansa takia, mutta se ei estä tyttöä touhuamasta. Samalla hän haluaa osoittaa muille, että kaikki on mahdollista, kunhan vain uskoo itseensä.

Siskokset valitsevat tanssikappaleensa itse, ja tässä koreografiassa myös isosisko käyttää pyörätuolia osana esitystä. Tämänkertainen taidonnäyte on balettia.

Tässä on selkeästi ammattivalokuvaajat asialla. Sen verran on hienoa jälkeä nämä. Panoraamakuvan ottaminen ei nimittäin ole helppoa.

Tähän on koottu 20 täydellisesti epäonnistunutta kuvaa, joiden tuloksena eläimet ja ihmiset ovat muuttuneet sen näköisiksi kuin ne olisivat ulkoavaruudesta tulleita mutantteja. Vähintään.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde