Muistatko videon photoshopatusta naisesta, joka levisi rajusti netissä? Mallien kehon muokkaaminen photoshopilla on tänä päivänä todella yleistä, kun yritetään luoda niin sanottua ”täydellistä” vartaloa, jota ei oikeasti edes ole olemassa. Muhkeat muodot ja laiha keskivartalo ovat ehdotonta muotia, mutta harmillista on että se luo valtavia paineita mainoksia katsoville ihmisille.

Joulun kunniaksi taitava photoshoppaaja päätti tehdä hauskan videon, jossa tästä naisesta muokataan joulupukki.

Koira oli tippunut jäiseen veteen, ja oli ollut siellä useita minuutteja. Onneksi paikalle hälytettiin apua, ja koira saatiin ylös vedestä. Koira käärittiin huopaan ja sitä yritettiin kuivatella.

Koira kärsi hypotermiasta, joten se kannettiin ambulanssiin. Siellä sitä kuivattiin lisää ja hierottiin jotta verenkierto palautuisi normaaliksi. Onneksi apu tuli ajoissa, ja koira selvisi ilman vammoja.

”Sinä tiedät sen. Me tiedämme sen. Maana olemme tienneet sen jo virallisesti vuodesta 1863. Mutta et välttämättä tiedä kaikkea – Orjuutta esiintyy vieläkin. Me haluamme jokaisen miehen, naisen ja lapsen tietävän, että maailmassa on 27 miljoonaa sinunlaistasi ihmistä, eläen varjossa ja piilossa. Bordelleissa. Tehtaissa. Louhimoissa. Orjina 161 eri maassa, mukaan lukien omamme. Me olemme täällä tuomassa valokiilaa orjuuteen. Ei enään orjuutta. Ei enään seksikauppaa. Ei enään lapsityövoimaa. Ei enään, alkaen tästä hetkestä.”

Tämä on END IT -järjestön tavoite. Lopettaa orjuus.

Ohessa on yksi järjestön tekemistä pysäyttävistä videoista, joka tuo lisää tietoisuutta ihmiskaupasta. Video näyttää esimerkin seksiorjuudesta, ja siitä kuinka kukaan ei osaa puuttua tilanteeseen.

 

Etelämanner on jäätynyt aavikko, maapallon eteläisen maanosa ja kylmin, tuulisin, korkein ja kuivin manneralue. Siellä elää ainoastaan eläimiä ja tutkijoita biologeista fyysikoihin. Pakkasta voi olla helposti -70 C astetta ja tuuli saattaa puhallella sellaisella 200 kilometrin tuntivauhdilla.

Kun myrsky yltyy liian voimakkaaksi, ihmiset eivät tietenkään saa kulkea ulkona. Jos tällainen myrsky ja kylmyys on vaikeita kuvitella, tämä video auttaa mielikuvien luomisessa. Videolta huomaa, että jo eteinen on täynnä lunta ja jäätä. Sitten nainen avaa ulko-oven näyttääkseen, mitä oikeasti tarkoittaa koiranilma, eikä hän meinaa saada ovea painettua enää kiinni.

Kaverukset päättivät tehdä jotain merkittävää ja tärkeää, nimittäin auttaa kodittomia. Kodittomien omaisuus koostuu yleensä vain vaatteista heidän yllään, joten he arvostavat kaikkea mitä heille annetaan. Kaverukset pakkasivat useita reppuja täyteen ruokaa, vaatteita ja muuta hyödyllistä tavaraa ja lahjoittivat niitä kodittomille.

Videota on ihana katsella, kun huomaa kuinka paljon pieni teko voi merkitä niin paljon jollekkin toiselle. Yksi reppu voi saada jollekkin ihmiselle suunnattoman onnen ja ilon. Yksi videolla esiintyvistä kodittomista sanoi tämän olleen elämänsä paras päivä.