Kaikki rakastavat komeita miehiä ja suloisia kissoja. Nämä kaksi yhdistettynä saadaan aikaan kuvia, jotka sulattavat kovimman sydämen ja saavat parhaimmillaan sukat pyörimään jaloissa. Anna silmiesi vaeltaa kuumissa kolleissa hyvällä omatunnolla, sillä nämä kundit ovat katseen kestäviä.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Koirat rakastavat vapaana juoksemista ja keppien kantamista suussa. Nämä kaksi yhdistettynä kameraan, joka on asennettu tikun nokkaan, näyttää todella hienolta. Istu alas ja katso, miten taitavasti koira kantaa keppiä samalla kun se juoksee upeissa maisemissa.

Cute puppy running through the snow in slow motion – Orange NSW, Australia.A cute puppy running through the snow in slow-motion at Orange, NSW, Australia. What more could the Internet want?Our ABC Open Producer Luke Wong put together this short video for your family’s viewing pleasure. Keep up with the region’s weather at ABC Central West – http://ab.co/1M8c1x0 Music: Blue Danube by Johann Strauss Jr. Creative Commons licensed from European Archive – http://bit.ly/1K34jkw#OrangeNSW #Australia #antarcticvortex

Posted by ABC Central West on Sunday, 12 July 2015

 

Jotkut koirat eivät saa millään tarpeekseen lumesta ja nauttivat siinä peuhaamisesta. Tämän pennun kosketus ensilumeen on hauskaa katseltavaa, varsinkin tällä tavalla hidastettuna. Taustalla soiva kappale on monelle ainakin melodiastaan tuttu Blue Danube ja sen on säveltänyt Johann Strauss Jr.

Koirat ovat fiksuja eläimiä, mutta Jumpy on aivan omaa luokkaansa. Sen omistaja on nimittäin opettanut sen maalaamaan oman nimensä tauluun, pienellä opastuksella. Tämä temppu on ehkä uskomattomin, mitä kukaan on vähään aikaan nähnyt.

Lattialle on asetettu kyltti ja jättimäinen moppi, mutta pian ovikello soi ja kasa herääkin eloon. Koira on rodultaan komondor ja joidenkin mielestä se näyttää välillä ihan siivousrätiltä. Se ei toki vähennä sen söpöyttä yhtään!