Esittelimme kesäkuussa 2016 ”selfie-isä” Burr Martinin, joka kopioi tyttärensä poseeraukset hulvattoman hauskoiksi kuviksi omalla isämäisellä tyylillään. Vanhempien kanssa elämä ei aina ole kovin helppoa, mutta onneksi Cassie-tytär suhtautuu koko hommaan huumorilla. Isä on itseasiassa kerännyt jo tuplasti enemmän seuraajia Instagramissa, kuin tyttärensä!

 

Katso uusimmat kuvat alta:

Jeff Gutt ei ollut laulanut pitkään aikaan, kunnes hän päätti osallistua X Factor -kilpailuun. Jeff laulaa videolla kauniin Hallelujah-kappaleen ja esityksen lopussa koko yleisö ja tuomaristo hurraavat täydellä sydämellä. Esitys oli omistettu Jeffin 3-vuotiaalle pojalle, joka ei ollut koskaan kuullut, kun hänen isänsä laulaa.

Pahamaineisena tuomarina tunnettu Simon Cowell tunnustaa, että esitys oli yksi parhaimmista, joita hän on koskaan kuullut.

quarrel in the car, the couple quarrel in the car, the woman behind the wheel of a car

Vaikka valtaosa autokuskeista on miehiä, tulee miesten miettiä käyttäytymistään, kun he ovat toisten kyydissä.
”Miesten pitää oppia pitämään turpansa kiinni kun nainen ajaa”, sanoo norjalainen tutkija Dagfinn Moe.

Kysymykseen siitä, ovatko naiset vai miehet parempia kuskeja on vaikea saada absoluuttista vastausta, mutta useat tutkimukset osoittavat, että naiset ovat turvallisempia kuskeja ja aiheuttavat vähemmän onnettomuuksia.

Naisilla on tästä huolimatta usein huono itsetunto kuskeina. Norjalaisen tutkimuksen mukaan vain kahdeksan prosenttia naisista arvioi olevansa parempia kuskeja kuin miespuoliset kumppaninsa. Tosiasiassa naiset ovat kuitenkin parempia kuskeja, ainakin mitä onnettomuuksien välttämiseen tulee.

”Miehillä on ikävä kyllä paha tapa kritisoida naispuolisia kuljettajia”, sanoo Dagfinn Moe.

”Mies luo epäharmoniaa ja lisää onnettomuusriskejä puuttumalla jatkuvasti naisen ajotapaan. Tämä tekee naispuolisesta kuskista hermostuneen, epävarman, stressaantuneen ja siten potentiaalisesti vaarallisemman kuskin”, hän sanoo.

Sukupuoliin katsomatta, kanssamatkustajana on hyvä yrittää pitää kuski hyvällä tuulella ja tukea tätä.

Muistakaa ajaa varovasti!

Lähde: Newsner

Kuva: Fotolia.com / mrcats

Puhkesiko polkupyörän renkaasi pahassa paikassa keskellä ei mitää – tätä ongelmaa ei enää tule uuden keksinnön myötä.

Ever Tires -niminen yritys on kehittänyt pyörän renkaan, joka ei voi puhjeta. Keksintö ratkaisee miljoonien ihmisten päänvaivan, sillä nyt matka taittuu ilman huolen häivää siitä, että rengas yhtäkkiä puhkeaisi.

Kylpyamme on monelle kissalle asia, joka on erittäin vaarallinen ja märkä.

Tämä kissa ei myöskään halua, että sen omistaja menee lainkaan lähelle kylpyammetta. Kissa ilmeisesti luulee, että omistaja voisi hukkua ammeeseen ja siksi se yrittää pelastaa naista kaikin keinoin.