Maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka tekevät parhaansa eläinten auttamiseksi. Tekojen ei tarvitse olla edes suuria, jotta ihminen voi auttaa hädässä olevaa eläintä. Yksi puhelu voi riittää soittamaan paikalle ammattiapua, jonka seurauksena eläimen henki pystytään ehkä pelastamaan.

Jane Goodall osaa muodostaa simpanssien kanssa ainutlaatuisia ystävyyssuhteita. Hän on erittäin tunnettu simpanssien huolehtimisesta, erityisesti sellaisten, jotka ovat jääneet pieninä orvoiksi. Jane ottaa simpanssit huostaan ja kasvattaa niitä täysi-ikäisyyteen asti, jonka jälkeen eläimet vapautetaan luontoon.

Tällä videolla saamme nähdä erityisen hetken, kun Jane päästää yhden pelastamistaan simpansseista eläinsuojelualueelle. Simpanssi lähtee tietenkin iloisesti ulos häkistä, mutta se ei unohda kiittää pelastajaansa eli Janea.

Herkuleskuoriainen on yksi maailman kookkaimmista kovakuoriaisista. Aikuisen herkuleskuoriaisen koko voi vaihdella jopa 5-17 senttimetrin välillä, riippuen eläimen koosta.

Tällaisten ötököiden kasvattaminen kotona ei tulisi minulle mieleenkään, mutta onneksi voin katsoa, kuinka prosessi tapahtuu Youtuben välityksellä. Mies päätti kasvattaa kotonaan herkuleskuoriaisen ja ötökän kehitysprosessi on suorastaan mieletön, mutta samalla myös erittäin ällöttävä — ainakin minun mielestäni!

Kissat ovat monien muiden eläinten tapaan mestarillisia maastoutujia.

Maastoutumisesta on hyötyä saalistajille, sillä erinomaisen suojavärin ansiosta eläimet pystyvät väijymään saalistaan parhaimmillaan vain metrin etäisyydeltä! Sama pätee myös saaliseläimiin, jotka pystyvät erinomaisella suojavärillä pysymään piilossa, vaikka peto kulkisi aivan niiden vierestä.

Katso alta kuva, joka on tuottanut ihmisille päänvaivaa:

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Vastaus löytyy alapuolelta, mutta älä luovuta liian helpolla!

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Eikö kyseinen kissa olekin maastoutunut uskomattoman taitavasti?!

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Onnistuitko löytämään kissan ensimmäisestä kuvasta? Jaa tämä haaste myös ystävillesi, jotka pitävät kissoista!

On ihana tunne, kun oma rakas perheenjäsen palaa töistä kotiin. Erityisesti lapsuudesta muistamme tilanteet, kun äiti ja isä saapuivat töistä kotiin ja juoksimme suoraa päätä ovelle halaamaan heitä.

Mikäli sinulla on koira, tiedät varmasti sen tunteen, kun avaat ovet ja eläin hyppää vinkuen syliisi. Tällä kertaa omistajaa on vastassa kakadu, joka on äärimmäisen onnellinen, kun sen ystävä palaa työpäivän jälkeen kotiin.

Jälleennäkeminen on erittäin iloinen ja mies ottaa lopulta huomionkipeän linnun syliinsä — tämä on sitä “aitoa” onnellisuutta, joka syntyy pienistä ja yksinkertaisista asioista.

Norsuilla on äärimmäisen hyvä muisti, jonka avulla ne pystyvät vaeltamaan satoja tai jopa tuhansia kilometrejä, löytääkseen vettä savanneilta ja aavikoilta. Hyvä muisti ei kuitenkaan ulotu vain veden löytämiseen, sillä norsuilla on myös äärimmäisen läheiset ystävyyssiteet.

Tennesseen eläinsuojelualueella elävä norsu, Tarra, tapaa ystävänsä kolmen viikon tauon jälkeen. Sen ystävä ei ole kuitenkaan norsu, vaan koira nimeltä Bella.

Bella loukkasi aiemmin selkänsä, jonka vuoksi se täytyi viedä eläinlääkäriin toipumaan kolmeksi viikoksi.

Videolla saamme nähdä koskettavan jälleennäkemisen, joka jälleen osoittaa, kuinka lojaaleja ja ihania eläimiä ovat.