Simpanssi on Keski-Afrikassa esiintyvä ihmisapinoihin kuuluva laji. Simpanssit painavat 30–60 kg, ja urokset ovat 160 cm pitkiä ja naarat 130 cm. Simpanssien ravinto koostuu pääosin hedelmistä, lehdistä, pähkinöistä ja siemenistä. Lisäksi ne täydentävät ruokavaliotaan hyönteisillä sekä toisinaan pikkuapinoiden, antilooppien ja villisikojen lihalla.

Simpanssit ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja ne oppivat nopeasti uusia asioita. Tällä videolla nämä hauskat eläimet luistelevat kuin parhaimmat ihmisluistelijat. Luvassa on voltteja, nopeita tilanteita ja pitkiä hyppyjä!

Pikaruokaloissa on usein kiire ja välillä hampurilaisen väliin saattaa sujahtaa juustoviipale, vaikka asiakas ei niin toivonut. Silloin kun käy huono tuuri virheen sattuessa asiakkaana on tämän kaltainen mies.

On melko naurettavaa, että hampurilaisherra pilasi koko päivänsä yhden juustoviipaleen takia, kun hän olisi voinut kiltisti pyytää uutta hampurilaista tilalle. Ehkä miehellä oli vain huono päivä!

Martha Stewart on tunnettu Amerikassa tunnettu julkkis, joka hallitsee myös ruoanlaiton.  Tällä videolla nainen näyttää kuinka valkosipuli kuoritaan nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitaan vain kaksi kulhoa, jotka asetetaan vastakkain ja sen jälkeen valkosipulia ravistetaan niiden välissä muutamien sekuntien ajan.

Kambodžan kuningaskunta on yli 14 miljoonan asukkaan valtio Kaakkois-Aasiassa. Kambodža rajautuu idässä Vietnamiin, pohjoisessa Laosiin ja lännessä Thaimaahan, ja etelässä sillä on rannikkoa Siaminlahdelle. Maan pääkaupunki on Phnom Penh.

Aasiassa sijaitseva maa ei ole kovin vauras, joten se joutuu säästämään esimerkiksi tavoissa rakentaa julkisia kulkuneuvoja. Jos menet Kambodžaan niin pääset varmasti matkustamaan tällaisella erikoiskyydillä, joka saa voimansa moottorista.

Ryöstöjä tehdään runsaasti pieniin kauppoihin erityisesti USA:ssa. Nettiin lisätään epäonnistuneista ryöstöistä runsaasti videoita, jotka naurattavat ihmisiä netissä.

Tällä kertaa kovan kelmin kukisti vahattu lattia, joka oli liian liukas ryöstäjälle.