Italo Romano ei ole mikään tavallinen skeittaaja. Hän menetti molemmat jalkansa 13-vuotiaana jäädessään junan alle. Silti hän omisti itsensä skeittaamiselle ja päätti, että hänestä tulee yksi Brazilian parhaista skeittaajista. Asennetta tällä nuorukaisella riittää. Kovin moni ei päätä vammautuessaan rupeavan amattilaisurheilijaksi. Italo Romano päätti, ja hän myös toteutti sen.

Murad Osmann on Venäjällä syntynyt valokuvaaja, jonka Instagram-tili täyttyy päivittäin sadoista tuhansista silmäpareista. Hän on koukuttanut faninsa kauniilla matkakuvillaan, joissa hän ikuistaa tyttöystävänsä kaikissa maissa, joissa he vierailevat yhdessä.

Muradin ottamat kuvat eivät ole ihan mitään tavallisia selfie-kuvia, vaan hän on keksinyt uniikin tavan koota omanlaisensa matka-albumin ja kuvillaan hän kutsuu myös faninsa mukaan jännittäville reissuilleen.

 

Lisää ihania matkakuvia: muradosmann

Nykypäivänä puhutaan paljon siitä, miten ihmisillä on prioriteetit sekaisin. Päätimme ottaa asiasta selvää. Netissä pyörimisen ja asian tutkimisen jälkeen tulimme siihen tulokseen, että tilanne ei missään nimessä ole niin paha, kuin monessa paikkaa väitetään. Päinvastoin. Huomasimme tutkimuksemme tuloksena, että ihmiset pitävät nykyään hämmästyttävän kovasti kiinni prioriteeteistään, jopa todella vaikeissa tilanteissa.

Olemme koonneet alle 15 kohdan listan todistusaineistona tutkimustuloksistamme. Nämä kuvat näyttävät selvästi sen, että jos ihminen haluaa todella jotain, niin harva asia voi tulla hänen ja hänen tahtonsa väliin.

Nauttikaa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Jos eläimet osaisivat puhua, niin ai että. Olisipa mukava kuulla koiran iloinen ”Jee sä tulit kotiin!”-huuto, kun avaa ulko-oven. Mutta entäs kissat sitten? Mitä ne sanoisivat?

Onneksi tämä Henri 2 -nimellä kulkeva kissa osaa ajatella ääneen. Video on erittäin dramaattinen ja filosofinen tulkinta kissan pään sisäisestä maailmasta ja siitä tuskasta, mitä tuon älykkään eläimen ympärillä elävät idiootit aiheuttavat.

Malesialaisella äidillä, Samantha Leellä, on todella kekseliäs tapa saada lapsensa syömään ruokia, jotka eivät aina ole pikkuisten mieliruokaa.

Hän taiteilee ruoasta kuvia, jotka ovat niin hauskan näköisiä, että niitä on mahdoton vastustaa. Samantha ikuistaa taiteilemansa ateriat kameralle ja lataa ne instagramiin jakamaan inspiraatiota myös muille äideille.

 

 

Lisää kuvia: leesamantha

Evästevalinnat