Kathy Beitz on ollut lapsesta asti sokea. Hän synnytti hiljattain maailmaan suloisen ja terveen pojan. Lapsen syntymä itsessään on jokaiselle vanhemmalle unohtumaton, mutta eSight-lasit tekivät Kathylle kokemuksesta vieläkin ikimuistoisemman. Kathy nimittäin kykeni lasien avulla näkemään vauvan ensimmäistä kertaa elämässään. Ja mikä hienointa – se vauva on hänen oma poikansa.

Naisten seksuaalinen häirintä kaduilla on valitettavan yleinen ilmiö erityisesti eteläisissä valtioissa. “Paremos el acoso callejero” (Lopetetaan kaduilla tapahtuva häirintä) niminen säätiö päätti tehdä videon, jossa miehet saivat maistaa omaa lääkettään.

Häiriköiden taustat selvitettiin, ja tämän jälkeen heidän äiteihinsä otettiin yhteyttä. Äitien ulkonäköä muokattiin vaatteiden ja meikkien avulla, minkä seurauksena miehet eivät tunnistaneet heitä. Tällaisen tilanteen jälkeen ei varmasti tee mieli hetkeen huudella.

Lentokone ei päässyt lähtemään aikataulun mukaisesti, ja matkustajat joutuivat odottelemaan koneessa vähän pidempään. Kun lentoemo jutteli matkustajien kanssa, hän kuuli, että neljä heistä oli barbershop-laulajia. Niinpä nämä miehet päättivät viihdyttää muita muutamalla laululla.

Saattaisi vähän käsi täristä jännityksestä, ettei yksikään domino vaan lähtisi liian aikaisin liikkeelle. Nimittäin tässä upeassa asetelmassa on yli 20 000 dominopalikkaa (ja vähän muitakin osasia), ja sen rakentamiseen meni yli kolme kuukautta. Ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä kannatti. Lopputulos on ihan mieletön.

Tässä on oiva keittiötarvike sellaisille, jotka haluavat kattaukseen jotain pientä veikeyttä. Ototon suunnittelema kauha on kuin salamyhkäinen Loch Nessin hirviö, joka odottaa hiljaa keitossa hyökkäystään.

Kauha on siitä kätevä, että se pysyy kattilassa pystyssä eikä valu pitkin reunoja. Miten tällaista ei ole ennen keksitty?

 

Lähde: Gizmodo / Animicausa.com