Joskus pienet teot vaikuttavat merkittävästi eläintenkin elämään. Huonoista oloista pelastettu vuohi Polly kärsi ahdistuksesta, kunnes hänen omistajansa hankki ankkapuvun, joka muutti vuohen elämän. Eläin on sokea, kärsii neurologisista ongelmista ja on alipainoinen.

 

 

Omistaja osti kaupan lastenosastolta ankkapuvun, joka saa Pollyn rauhoittumaan hetkessä. Ennen ankkapukua Polly juoksenteli rauhattomasti ja itki omistajansa perään. Sillä oli myös pakko-oireista käyttäytymistä, kuten seinien nuolemista. Nyt saatuaan ankkapuvun päälle, Polly sulkee silmänsä ja on rauhallinen.

 

Lähde: Bored Panda

Husky ja vauva löysivät vihdoin yhteisen kielen ja heidän kommunikointinsa näyttää sujuvan erinomaisesti. Videolla äiti kuvaa kaksikkoa, joka käy kiivasta keskustelua varmasti jostakin erittäin tärkeästä aiheesta.

Tällä äiti saa varmasti todistaa, mitä hulvattomimpia tilanteita, kun hänellä on kotonaan tämä kaksikko.

Koira nimeltä Mary oli juuri saanut seitsemän pentua, joiden hoitamisessa riitti hommia. Mary on eläinten hoitokodissa, jossa on muitakin pelastettuja eläimiä. Hoitokotiin saapui samanaikaisesti kolme hylättyä kissanpentua, joilla ei ollut emoa.

Tällä videolla näemme, kun Mary ottaa uudet tulokkaat mukaan tähän ihanaan perheeseen. Koira pitää huolta kissanpennuista kuin omistaan.

Allan Law on ottanut tehtäväkseen auttaa nälissään ja hädässä olevia kodittomia ihmisiä.

Miehellä on kotonaan 17 jääkaappia, joissa hän säilyttää kodittomille ja köyhille ihmisille tarkoitettuja ruokia. Mies valmisti viime vuonna uskomattomat 520 tuhatta voileipää ja jakoi ne Minneapoliksen vähäosaisille.

Tämä mies on todiste siitä, että yksi ihminen voi saada aikaan suuren muutoksen.

Nancy Millars sai kokea äidin pahimman painajaisen, kun hänen poikansa David Rodebaugh menehtyi. Surullinen tarina saa kuitenkin hieman onnellisemman lopun, sillä tulipalossa ollut palomies sai Nancyn pojan kasvot leikkauksen avulla.

Leikkaus oli työläs, sillä koko kasvot siirrettiin Pat Hardisonille. Tällä videolla pääsemme näkemään koskettavan hetken, kun Nancy ja Pat kohtaavat ensimmäistä kertaa.