Valokuvien ottaminen pienistä vauvoista on hauskaa, sillä lopputulokset ovat aina supersuloisia. Japanista on lähtenyt liikkeelle hassu trendi, jossa vauvan pepun peitoksi asetellaan persikka. Villitys lähti liikkeelle kilpailusta, jossa täytyi lisätä Instagramiin rakkain valokuva lapsestaan. Näissä kuvissa on suloisuuden lisäksi vieläpä se hyvä puoli, että vauvan kasvot jäävät peittoon, joten anonyymiys säilyy.

 

A photo posted by RYAMA (@noremimimi) on

 

A photo posted by nana (@nasoyu) on

 

A photo posted by yuki TSUJI (NISHIO) (@yktk726) on

 

A photo posted by @aimaruru on

 

 

A photo posted by hitomi (@himaneko1103) on

 

 

A photo posted by shoko tnk (@tachuuuu) on

 

 

 

Lähde: Daily Mail

Suomessa on viime viikkojen aikana liikkunut voimakkaita ukkoskuuroja, jotka ovat ihastuttaneet tai kauhistuttaneet ihmisiä. Luonnon esityksiä katsoessa, ihminen usein tuntee olonsa pieneksi.

Clint Blevins ei ollut uskoa silmiään, kun voimakas salama löi aivan rantaviivan tuntumaan. Salama kesti yllättävän kauan ja se jäi ikään kuin kytemään hetkeksi. Video kuvattiin Daytona Beachillä, Floridassa.

Tilanne on hyvä muistutus siitä, miksi ukkosella ei saa olla vedessä tai sen äärellä.

Brian Justin Crum osallistui Amerikan talent-ohjelmaan ja hurmasi yleisön lisäksi myös tuomarit. Mies omisti esityksen äidillensä, joka oli tukenut poikaansa pienestä pitäen.

Brianin laulama ”Somebody to love” -kappale on alunperin Queenin säveltämä, mutta tämäkään versio ei kuulostanut lainkaan hassummalta.

TU Delft on pienikokoinen ambulanssilennoki, joka voi pelastaa ihmisen vain muutamassa minuutissa. Videolla demonstroidaan tilanne, jossa mies saa yhtäkkiä sydänkohtauksen.

Hädissään oleva tytär soittaa tämän seurauksena hätäkeskukseen ja alkaa saamaan välittömästi ohjeita. Sillä aikaa sairaalasta lähetetään lennokki, joka on paikalla reilussa minuutissa. Pieneen ambulanssiin on pakattu kaikki ensiapuun tarvittavat välineet, joiden avulla selviämismahdollisuudet nousevat huomattavasti.

Tiesitkö, että myös Jupiterissa on revontulia? NASAn Hubble-teleskooppi ikuisti planeetan yllä hehkuvat revontulet 16. toukokuuta 2016.

Evästevalinnat