Japanissa sijaitseva “Rabbit Island” (Okunoshima) on täynnä söpöjä kaneja. Saarta käytettiin salaisena tukikohtana Toisen maailmansodan aikana, mutta nykyään saarella juoksentelee vapaana satoja kaneja, jotka viihdyttävät siellä vierailevia turisteja.

Katso kanien reaktio, kun ne kohtaavat nuoren tytön, joka rapistelee sipsipussia käsissään.

Ei ole ihminen ainoa otus, joka hämmentyy tulostimista. Yleensä tosin hermot tuohon laitteeseen menevät siitä syystä, että se toimii tasan 20% viikosta. Ja sitten, kun se vihdoin toimii, se soittaa ihmeellisen kolmen minuutin printterilaulun ennen kuin mitään tulee ulos. Jokainen – jokainen – tunnistaa tulostimen äänen.

Kissan näkökulmasta tilanne näyttää menevän jotenkin näin:

Vielä minuutti sitten tulostin oli ihan hiljaa ja hajuton. Mutta nyt. Nyt se piippaa, surisee ja raksuttaa. Ja sen nyt vielä kestäisikin, mutta kun sen sisältä puskee ulos jotakin. Eikä se jokin tule ulos normaalisti ja tasaisesti vaan epämääräisesti nykien. Ja sitten, kun sen saa revittyä ja tapettua, niin tulee vielä uusia. Sairasta.

 

Kesän 2014 Summer Up järjestetään 4.-5. heinäkuuta Lahdessa jo 12. kertaa. Kävijämäärältään Suomen suurimmalle urbaanin musiikin festivaalille Mukkulan rantaan saapuu perjantaina maailmantähti Tinie Tempah. Englantilaisen  rap-artistin hitteihin lukeutuvat mm. ”Written In The Stars” ja ”Children of the Sun”.  Tinie Tempahin lisäksi festivaalilla tullaan näkemään toinenkin kansainvälinen supertähti, joka julkaistaan maanantaina 24.2. Kyseinen artisti on ensi kesän Summer Up -festivaalin pääartisti, joka halutaan järjestäjien toimesta julkaista erikseen.

Genren laajaan kotimaiseen tähtikaartiin kuuluvat Cheek (Live Band)Jukka Poika & Sound Explosion BandStig & Kullankaivajat, JVG & Mäk Gälis, Sanni, Sini Sabotage, Ruudolf & Karri Koira & Musta Barbaari (Live), Elastinen (Live Band), Mikael Gabriel & Cvrtier, Brädi, Redrama, Uniikki, Asa, Raappana, Gasellit, Teflon Brothers, Tuomas Kauhanen, Spekti, Majuri, Jontte Valosaari, Aste, Ideaali & Jay Who sekä Gasellit. Elektronisesta musiikista vastaavat DJ Orkidean seurassa Sandstorm-mies Darude, Alex Kunnari, Orion, K System, Milla Lehto, Super8 & Tab, Dosse, Lenno, Heikki L, Heavyweight DJs sekä Proteus & Djane7.

Alueelle tänä vuonna uutuutena pystytettävälle neljännelle UpComing -nimeä kantavalle lavalle kipuaa lisäksi yleisöehdotusten perusteella valikoituja uusia tulokkaita. Näihin lukeutuvat mm.  Brando, Mansesteri, Flowboys Fam, Bluffi, Kid1, Aitomäkki sekä Loasteeze. Kaikkiaan viikonlopun aikana esiintyjiä nähdään yli 40.

Telttakylän liput myyntiin

Yhden ja kahden päivän lipunmyynti on käynnistynyt jo Lippupalvelussa kautta maan alkaen 49 euron hintaan. Odotettujen telttakylän lippujen myynti alkaa tiistaina 19.2. osoitteessa www.summerup.fi. Festivaalille odotetaan 32 000 henkeä.

 

Tässä Putinin tunnelmia tämän päivän jääkiekkomatsissa. Eiköhän tämä kerro enemmän, kuin tuhat sanaa. Ei lisättävää.

“Simo Seinäkoriste” tarkoittaa ihmistä, joka pysyttelee sivussa keskusteluista, omassa rauhassaan seinän lähellä. Tämä ehkä hieman negatiivissävytteinen nimi saa nyt uuden positiivisen vivahteen, sillä ei todellakaan ole helppoa kadota maisemaan.

Sen todistaa kiinalainen taiteilija Liu Bolin, joka pystyy sulautumaan kameleontin tavoin mihin tahansa taustaan. Hän käyttää itseään kankaana. Tämä kangas maalataan jokaista pientä yksityiskohtaa myöten tismalleen samanlaiseksi kuin tausta, jota vasten mies seisoo.

Saattaisi tipahtaa kieli kurkkuun, kun leluhyllystä tarttuisikin käteen mies eikä Nalle Puh. Tässä 20 kuvaa “Näkymättömästä miehestä” Liu Bolinista.

Lähde: Liu Bolin