Amerikkalainen koomikko Jack Vale yllättää ohikulkijat. Hän on stalkannut ihmisiä Instagramista, Twitteristä ja Facebookista, selvittänyt, missä he ovat ja mennyt paikan päälle jutustelemaan. Pelkän sosiaalisen median informaation avulla hän tietää tarpeeksi yllättääkseen ihmiset. Älä siis ihmettele, jos kaupankassa tai postimies kyselee koirasi kuulumisia tai kertoo, mitä söit juuri lounaaksi ja missä.

Miehellä on valjaat yllään, ja hän aikoo hypätä sillalta heilurihypyn. Vaan ei yksin. Nainen kiipeää kaiteen yli ja takertuu mieheen kiinni. Ja sitten he hyppäävät yhdessä. Onneksi ei kummallakaan kädet kramppaa.

Neljä pientä samanikäistä naperoa makaa äitinsä kanssa sängyllä. Isä alkaa päästellä pörinä-ääniä ja kaikki neljä vauvaa kikattaa onnellisina. Tämä ”nauru tarttuu”-efekti toimii varmaan myös toisinpäin eli kun yhdellä on suru puserossa niin on sitten kaikilla.

Battlefield 4 on peligenren uudelleen määrittävä toimintamenestys, joka hämärtää pelin ja kunnian rajoja. Dynaamisesti tuhoutuvan ympäristön, eeppisten ajoneuvotaistelujan ja täysimittaisen sodan kaaoksen myötä Battlefield 4 antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ainutlaatuisen viihde-elämyksen kokemiseksi.

Ainoastaan Battlefieldissä voit tuhota padon perustat tai muuttaa kokonaisen pilvenpiirtäjän raunioiksi. Ainoastaan Battlefieldissä voit johtaa merihyökkäystä sotalaivasta käsin. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän pelatessasi vahvuuksillesi ja luodessasi oman tiesi voittoon.


• Vain Battlefieldissä voit kokean Levolutionin, maiseman reaaliaikaisen muuttumisen, interaktiivisten ja jokaiseen liikkeeseesi reagoivien ympäristöjen myötä. Tämä takaa että että matsit ovat joka kerta erilaisia.

• Vain Battlefieldissa koet huipputehokkaan ja vaikuttavan Frostbite 3 -moottorin voiman, joka tuo vertaansa vailla olevan äänen- ja kuvanlaadun ja tekee pelistä inhimillisemmän, dramaattisemman ja uskottavamman.


• Vain Battlefieldissa voit kokea totaalisen sodan, joka antaa sinun pelata omien vahvuuksiesi mukaan ja luoda oma tiesi voittoon.

• Vain Battlefieldissä pääset dominoimaan maata, ilmatilaa ja merta täysin uudella, intensiivisellä ajoneuvotaistelulla.

• Vain Battlefieldissä voit johtaa ryhmääsi Commander Modessa, jossa otat johtoaseman ja käännät taistelujen kulun joko pelikoneeltasi käsin tai vaikkapa ollessasi liikeessä tabletin kera.


• Vain Battlefieldissä pystyt murskaamaan vihollistasi suojaavat rakennukset. Vain Battlefieldissä johdat hyökkäysryhmää tykkiveneen perästä. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän hyödyntäen vahvuuksiasi ja luoden omaa polkuasi voittoon.

• Sen tunnusomaisen moninpelin lisäksi Battlefield 4 sisältää intensiivisen ja dramaattisen hahmovetoisen kampanjan, joka alkaa tärkeiden amerikkalaisten henkilöiden evakuoinnista Shanghaista ja seuraa ryhmäsi kamppailua, kun se yrittää löytää tiensä kotiin.

Koira katselee läppäriltä videota perheen kissasta, joka myös asuu saman katon alla. Pää pyörii puolelta toiselle kuin pöllöllä konsanaan. Koira ei tunnu ymmärtävän, miten kissa on sekä läppärin sisällä että vieressä pötköttämässä. Hämmentynyt eläin jopa kävelee kissan luokse tarkistaakseen, että onhan se varmasti vielä siinä.