Arthur Boorman oli liikuntarajoitteinen Persianlahden sodan veteraani 15 vuotta, ja lääkärit sanoivat ettei hän pystyisi enää koskaan kävelemään ilman apuvälineitä.

Hän törmäsi artikkeliin jossa kerrottiin ex-showpainijan Diamond Dallas Pagen pitävän joogatunteja ja hän päätti kokeilla sitä muiden joogaohjaajien tyrmättyä hänet tunneiltaan. Arthur lähetti Dallasille tarinansa sähköpostilla, ja Dallas liikuttui siitä niin kovasti, että hän henkilökohtaisesti tuki ja kannusti Arthuria koko prosessin ajan sähköpostitse ja puhelimitse. Arthur kaatui monesti, mutta jatkoi sitkeästi joka kerta kohti tavoitettaan.

Arthur vahvistui ja pudotti painoa uskomatonta vauhtia! Hän laihtui 45 kiloa puolessa vuodessa ja Arthur alkoi uskoa siihen että hän pystyisi kävelemään vielä joskus.

Hänen tarinansa todistaa, ettei itselleen voi asettaa rajoja, koska me emme välttämättä tiedä omaa potentiaaliamme.

Arthur muutti elämänsä totaalisesti alle vuodessa. Hän olisi voinut ryhtyä samaan jo 15 vuotta sitten, jos hän olisi uskonut itseensä ja tiennyt mihin pystyy.

Tämä video opettaa ottamaan ohjat omaan elämään ja seuraamaan unelmiaan – olivat ne mitä tahansa.

Tarinasta ollaan tekemässä myös dokumenttia, lue siitä lisää dokumentin kotisivuilta:
www.inspiredthemovie.com

Nämä koirat ovat todella karmaisevan näköisiä ja jotkin niistä ovat saaneet jopa palkintoja rumuudestaan. Haluaisitko sinä jonkin näistä koirista?

Oregonin eläintarhassa Yhdysvalloissa on sattunut kummallinen tapaus. Leijona nimittäin yritti syödä lasin läpi 1-vuotiaan Trent-pojan. Liekö lapsen seepraa muistuttava asustus ollut yksi osasyy tapahtumaan…

On sanottu että jokaisella meillä on luurankoja kaapeissamme, joillakin jopa aaveita autotalleissamme. Kohujulkkis Kim Kardashian tweettasi äskettäin kuvan itsestään istumassa ystävänsä uudessa kromisessa Audi R8sissa.

2012-05-03-kimtweet.jpg

Tarkkasilmäisimmät huomasivat kuitenkin taustalta mielenkiintoisen ’henkilön.’

Autotallissa näyttäisi luuraavan The Ringistä tuttu pikkutyttö Samara.

Tässä kuvasarjassa miehet ovat kerrankin onnistuneet käyttämään mielikuvistustaan luovasti! Usein miesten sanotaan olevan naisia lapsellisempia ja mieleltään pikkupoikia. Todistaako tämä kuvasarja väitteen oikeaksi? Katso ja ota selvää.

 

sEXFR