Spaissareiden Wannabe-kappaleen tahdissa tanssi ysärillä varmasti jokainen, eikä biisiltä ole voinut välttyä kukaan. Sen julkaisusta on kulunut jo kaksikymmentä vuotta ja nyt siitä on tehty uudenlainen, kantaaottava musiikkivideo.

Tanssivien ihmisten seassa näkyy lauseita, joilla vaaditaan muutosta naisten ja tyttöjen asemaan maailmassa. Niissä vaaditaan väkivallan loppumista, koulutuksen turvaamista, lapsi-avioiliittojen estämistä ja samaa palkkaa samasta työstä.

#WhatIReallyReallyWant

Ranskalainen tanssipari Sadeck Waff loi upean tanssiesityksen. Apuna esityksessä toimi peili, joka teki koko tilanteesta erittäin illuusiomaisen. Tanssipari tuntee toistensa liikkeet täysin, sillä koko show oli aivan käsittämättömän symmetrinen.

Pariskunnan sykronoitu tanssiesitys on hyvä osoitus siitä, että tanssitunneille voi ilmoittautua myös yksin, kunhan on peili.

Jatkuvasti kehittyvä teknologia ja hyväsydämiset ihmiset saavat ihmeitä aikaan myös eläinten sairaanhoidossa.

Mosha menetti jalkansa 2-vuotiaana, kun se astui maamiinan päälle. Paikallinen ortopedi halusi auttaa eläintä ja hän kehitteli Moshalle maailman ensimmäisen norsuille tarkoitetun jalkaproteesin. Proteesi joudutaan vaihtamaan aina tietyin väliajoin, sillä norsun suuri paino asettaa tuen koville.

Mosha ei vieläkään ole unohtanut ystäväänsä, joka pelasti eläimen hädän hetkellä.

Mies ja norsu

Kuva & Lähde: Youtube

Mitä tekisit, jos yhtäkkiä kävellessäsi kaupungilla käteesi työnnettäisiin vesipyssy? Tällä videolla sitä kokeiltiin ja lopputulos on mitä mainioin. Toisilleen tuntemattomat ihmiset juoksevat siltaa pitkin ja ampuvat vesipyssyillä vastustajansa litimäriksi. Koskaan ei ole liian myöhäistä leikkiä, vaikka sitten keskellä vilkasta katua!

Rovaniemellä tehdyssä suojatievalvonnassa havaittiin, että joidenkin autoilijoiden liikennesääntöjen osaamisessa on pientä vajetta. Lapin poliisilaitos teki tämän rautalankavideon, jossa näytetään, miten tulee toimia, kun jalankulkija astuu suojatielle.